Quinta do Lago topper listen!

Hvis du leder efter Portugals bedste golfresort, så er du kommet til det rette sted...

Hvis du gerne vil spille flere forskellige golfbaner, men ikke vil køre rundt, så er et golfresort med 36+ huller helt perfekt til dig. Det giver masser af frihed og mere tid til at spille golf! Leadingcourses.com har rangeret de bedste golfresorts i Portugal og Quinta do Largo på Algarvekysten fik den højeste score!

Quinta do Lago Resort i Algarve, er et af det mest eftertragtede golfresorts i Europa, hvor du kan dyrke din aktive livsstil hele året rundt. Resortet er placeret i flotte omgivelser mellem sandklitter, fyrtræer, som giver skygge på de varme sommerdage, enestående og smukke strande og omgivet af 3 prisvindende golfbaner – alt sammen i private og rolige omgivelser i Ria Formosa naturreservatet.

Læs mere om quinta do lago


Hotel Magnolia

Bo i et af de lyse og moderne værelser på Magnolia Hotel. Vælg mellem 2 værelseskategorier eller book en hytte. De rummelige og komfortable standardværelser har alle privat balkon og eget badeværelse og sengetøj af egyptisk bomuld. De stilfulde suiter giver dig lidt mere plads at brede dig på, samt masser af lys og luft, med separat stue med hyggelige lounge sofaer.

Hvis du ønsker en hjemlig følelse er Magnolias hytter det perfekte valg. Træhytterne er en komfortabel og komplet oase, med et rummeligt soveværelse, loungeområde, badeværelse, tekøkken og privat terrasse. Perfekt til familier og vennegrupper, som elsker golf!

Se alle golfpakker