Verdens bedste golfdestination er...

Ved det netop afholdte IAGTO-møde blev verdens bedste golfdestination 2020 kåret, og valget faldt på...

Den internationale golforganisation, IAGTO, har ved det nyligt afholdte møde kåret årets golfdestination 2020. Vinderen blev Algarve i Portugal. Med sine 40 golfbaner er Algarve det perfekte valg for alle golfspillere, der ønsker at spille golf under sydens sol. Det milde portugisiske klima gør, at du kan spille golf hele året rundt, så selv når sneen ligger tungt over Danmark, har du mulighed for at tage til Algarve for at spille golf. Fra Danmark går der store dele af året direkte fly til Faro, midt på Algarve-kysten, så der er nem adgang til de mange fantastiske golfbaner på Algarve.

Under IAGTOs årlige møde, der i 2019 blev afholdt i Marrakech, Marokko, blev de mere end 700 medlemmer fra 63 forskellige lande bedt om at stemme på årets golfdestination 2020 - og valget faldt på Algarve i Portugal. Kriterierne for valget var blandt andet kundetilfredshed, værdi for pengene, professionalisme og tilgængelighed, hvilket Algarve til fulde er garant for.

Er du i tvivl om, hvor din næste golfrejse skal gå hen, så kan vi på det varmeste anbefale dig at tage til Algarve-kysten i det sydlige Portugal. Her er der et stort udvalg af fantastiske golfbaner, lækre hoteller samt masser af sol, strand og smuk natur, så du er sikret en oplevelse for livet.

Læs mere om golf på Algarve


Golfbaner, golfresorts og hoteller på Algarve

På Algarve-kysten finder du et utroligt stort antal golfbaner, som alle holder høj kvalitet. På de to golfresorts Monte Rei Golf & Country Club og Quinta do Lago Resort får du golfoplevelser i verdensklasse. Men det er bestemt også værd at besøge mange af de andre golfbaner, som holder højt internationalt niveau.

I den vestlige del af Algarve, nær Lagos og Portimão, finder du den fantastiske golfbane Espiche Golf Lagos og de to lækre golfresorts Onyria Palmares Beach House Hotel og Morgado Golf & Country Club.

Nær den hyggelige kystby Vilamoura finder du flere hoteller og golfbaner. Du kan overnatte på enten Dom Pedro Vilamoura, nær havnen, eller Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa, som har Portugals største spaområde. De to hoteller arbejder sammen med de 5 Dom Pedro golfbaner, så du er sikret et golfophold med stor afveksling.

I det østlige Algarve, nær grænsen til Spanien, finder du også flere fantastiske golfbaner. Du kan blandt andet spille Quinta do Vale Golf Resort og Castro Marim Golfe & Country Club, som begge ligger nær Guadiana-floden, der danner grænsen mellem Portugal og Spanien. Ud til kysten i byen Tavira ligger Vila Galé Tavira, et 4-stjernet hotel, som arbejder sammen med et stort udvalg af Algarves fantastiske golfbaner.

Algarve-kysten er fuld af muligheder, og vi kan varmt anbefale alle golfere at pakke kuffert og golfbag, og tage af sted til Algarve - Verdens bedste golfdestination 2020!

Få 3 tilbud på din næste golfrejse til Algarve