Portugal - En af verdens bedste golfdestinationer

Portugal er flere gange kåret som verdens bedste golfdestination ved World Golf Awards

At spille golf i Portugal er en golfoplevelse du aldrig vil glemme; fantastiske golfbaner i smukke omgivelser, et mildt klima hele året rundt og en varm gæstfrihed. Der er ingen tvivl om at Portugal er en af de bedste golfdestinationer i hele Europa, hvor de mange golfresorts ligger som perler på en snor! Landet er også blevet kåret som Verdens Bedste Golfdestination 4 år i streg fra 2014 til 2017 ved World Golf Awards, hvilken vidner om høj kvalitet hele vejen rundt.

Portugal har ca. 90 golfbaner med et bredt udvalg af layouts og masser af udfordring, for golfere på alle niveauer. Mange af golfbanerne er designet af berømte banearkitekter, såsom Jack Nicklaus, Nick Faldo og Arnold Palmer – alle har de det til fælles, at de er harmonisk integreret i de naturlige omgivelser og med respekt for miljøet.

Det er let at komme til Portugal, med flere direkte flyafgange fra Danmark til f.eks. Faro og Lissabon. Storbygolf i Lissabon har sin helt egen charme, men du finder også fantastiske golfbaner på den portugisiske riviera, vest for Lissabon, og i de hyggelige badebyer som Cascais og Estoril.

Algarvekysten byder dig velkommen med lange, hvide sandstrande, blå laguner og lyserøde flamingoer. Her finder du golfbaner for alle niveauer – uanset om du vil tage udfordringen op på en af Europatour-banerne eller om du vil spille i en golfklub, hvor hygge og samvær er i fokus. Algarve er også spækket med hyggelige havne- og fiskerlandsbyer, så der er masser at give sig til, når du ikke spiller golf.

Læs mere om golf i Portugal