Golf i Lissabon - Se hvilke golfbaner du skal spille

Golf i Lissabon - Se hvilke golfbaner du skal spille!

NordicGolfers.com er helt vilde med golfbanerne i Portugal, derfor har vi fundet seks golfbaner, som med garanti er noget for enhver smag. Vi synes at din næste golfrejse skal gå til Lissabon....

Lissabon er en af Europas mest charmerende og historiske hovedstæder, men også en fantastisk destination for golfelskere. Omkring Lissabon finder du nogle af Portugals bedste og smukkeste golfbaner, der byder på udfordringer og variation for alle niveauer. Uanset om du foretrækker at spille i de grønne bjerge, ved den blå kyst eller i det solrige landskab, har Lissabon noget for enhver smag. Her er seks golfbaner, som du ikke må gå glip af, hvis du vil opleve golf i Lissabon.

Få tilbud på golfrejser til Lissabon

Quinta do Peru Golf

Tæt på Lissabon, men væk fra storbyens larm, finder du en fantastisk golfbane på Quinta do Peru Golf & Country. En 18 hullers mesterskabsbane fra 1994, som er designet af golfarkitekten Rocky Roquemore, hvor den smukke natur er en integreret del af golfbanen. Denne skønne parkbane har Arrabida Mountains som et smukt baggrundstæppe og oser af ro og idyl. Derudover råder Quinta do Peru Golf også over et af Portugals bedste træningsanlæg, hvor flere europæriske golfteams træner om vinteren. Quinta do Peru Golf - en charmerende og udfordrene golfbane fra den øverste hylde.

Læs mere og book din golfpakke til Quinta do Peru Golf & Country


Praia D'el Rey

En af Europas mest spektakulære golfbaner, der ligger på en klippe med udsigt over Atlanterhavet og Berlengas-øerne. Golfbanen er designet af Cabell B. Robinson og strækker sig over 6.367 meter i et spektakulært naturlandskab og udfordringer for alle golfspillere. Praia Del Rey er en blanding af links- og parklandshuller med par 72, der kræver præcision og strategi. Golfbanen er visuelt imponerende og er samtidig enormt spændende at spille, hvilket også gør at golfbanen har været vært for flere internationale turneringer og er rangeret blandt de bedste i Europa af Golf World Magazine.

Læs mere og book din golfpakke til Praia D'el Rey


The Oitavos

En moderne og minimalistisk golfbane, der ligger i Sintra-Cascais Naturpark, tæt på Guincho-stranden og omgivet af Atlanterhavet. Banen er designet af Arthur Hills og har 18 huller med 6.303 meter af sandklitter, fyrretræer og vilde blomster. The Oitavos er en par 71 bane, der tilbyder en unik oplevelse for golfere på alle niveauer. Golfbanen har været vært for Portugal Open fire gange, og var den første golfbane i Europa til at modtage “Audubon Gold Certification”.

Læs mere og book din golfpakke til The Oitavos


Royal Óbidos

En af de nyeste golfbaner i Portugal, der åbnede i 2012, og som er et af de sidste værker af den legendariske Severiano Ballesteros. Banen ligger nær den middelalderlige by Obidos, på Portugals Sølvkyst, og har udsigt over Obidos-lagunen, Atlanterhavet og golfresortet. Royal Obidos er en par 72 golfbane med 6.400 meter af varierede og spændende huller, der løber gennem et naturlandskab af søer, vandfald og bunkere. Banen har allerede vundet flere priser, blandt andet som Europas bedste nye bane i 2013.

Læs mere og book din golfpakke til Royal Obidos


Penha Longa

En historisk og luksuriøs golfbane, der ligger mellem de frodige haver og rolige søer i Penha Longa Resort, et af Portugals mest imponerende luksusresorts. Banen er designet af Robert Trent Jones Jr. og har 27 huller med 6.109 meter af harmoni mellem natur og arkitektur. Penha Longa har to baner: Atlantico Championship og Mosteiro, der begge tilbyder en fantastisk udsigt over Atlanterhavet og Sintra-bjergene. Banen har været vært for flere prestigefyldte turneringer, såsom Portuguese Open.

Læs mere og book din golfpakke til Penha Longa


Onyria Quinta da Marinha

Onyria Quinta da Marinha, tæt på Cascais og Estoril er en drømmebane for golfere. Golfbanen er designet af Robert Trent Jones Sr. og har 18 huller med 5.870 meter af ren natur og store udfordringer. Onyria er en par 71 bane, der har fantastiske udsigter over Atlanterhavet og Sintra-bjergene. Banen har et fremragende flow og en super vedligeholdelse. Banen har også modtaget flere internationale turneringer, såsom Challenge Tour og PGA Seniors Tour Championship.

Læs mere og book din golfpakke til Onyria Quinta da Marinha