Portugal vinder pris som Europas bedste rejsemål

Portugal har endnu en gang vundet prisen som Europas bedste rejsemål ved World Travel Awards

Portugal har endnu en gang vundet prisen som Europas bedste rejsemål ved World Travel Awards, rejsebranchens svar på Oscar-uddelingen. Kåringen fandt sted primo oktober 2022, og det var femte gang på seks år, at Portugal vandt prisen.

Portugal løb med i alt 30 forskellige priser for sine destinationer, regioner, produkter og services under dette års event. Blandt prisvinderne var Azorerne, der vandt prisen for Europas førende adventure-turismedestination og Algarve for Europas førende stranddestination.

Lissabon vandt som både det førende europæiske storbyferie-rejsemål, cruisedestination og kystby. I Lissabon finder man også Europas førende designhotel, ”1908 Lisbon”.

Porto vandt prisen som førende by-rejsemål.

Portugal vandt også indenfor kategorierne Europas bedste sportshotel, ”Cascade Wellness Resort”, Europas bedste hotel i en vinregion ,”L'AND Vineyards”, og Europas mest romantiske resort, ”Monte Santo Resort”.

Endelig var der også priser til ”Dark Sky Alqueva”, der vandt for bedste ansvarlige turismeprojekt. Området er ideelt til observationer af stjernehimlen.

Og ”Turismo de Portugal”, landets officielle turistråd, vandt prisen som bedste europæiske turistorganisation.

Portugal har som feriedestination det HELE, inklusive flere af Europas bedste golfbaner. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at vælge Portugal som rejsemål for din næste golfrejse.

Og her kan NordicGolfers.com hjælpe dig med at skræddersy din golftur. Vi er specialister på golfture til Portugal og har aktuelt aftaler med over 20 golfresorter og over 30 golfbaner fordelt mellem området omkring Lissabon og Algarve samt den enestående mulighed for at spille golf på Madeira. Hertil kommer aftaler med mange hoteller i samme områder, hvormed vi kan sammensætte lige præcis den golfrejse, du og din familie eller golfmakkere ønsker sig.

Læs mere om golf i Portugal