Padelbaner i HimmerLand

HimmerLand Sport & Padel åbner midt november med både indendørs og udendørs padelbaner

Lørdag den 12. november åbner HimmerLands helt nye padelfaciliteter. Det 20.000 m2 store område, der går under navnet HimmerLand Sport & Padel, består af både indendørs og udendørs padelbaner, udendørs tennis, en streetfodboldbane og en kunstgræs-fodboldbane. Åbningen fejres med en stor padelturnering og bobler til de fremmødte gæster samt tale af HimmerLands CEO.

De nye padelfaciliteter er ikke den eneste nyhed fra HimmerLand. I oktober slog de dørene op for 26 nye hotelværelser og senere på året er der rejsegilde på HimmerLand Multihal, som er HimmerLands næste store byggeprojekt.

Siden Lars Larsen overtog aktiverne i HimmerLand i 2007 er det gået stærkt. HimmerLand gik fra at være en golfbane til at have fokus på både golf og spa. Golfresortet bød i 2014 for første gang Europaturen velkommen ved Made in Denmark, der i dag hedder Made in HimmerLand.

I 2020 begyndte HimmerLand sin rejse på vej mod at blive et helårsresort med mange aktivitetsmuligheder, herunder tilbygningen af både Multihal, 20.000m2 stort Sport & Padel-anlæg, ny spaafdeling, ny hotelfløj så det samlede antal værelser når op på 86.

Læs mere om HimmerLand