Oplev to af Finlands bedste golfbaner med NordicGolfers.com

Nyhed: Nyt hotel ved to af Finlands bedste golfbaner

Kun 65 km fra Helsinki finder du Kytäjä Golf, hvor du skal spille to af Finlands bedste golfbaner og overnatte i det nyåbnet Hotel Törölä eller moderne villaer direkte ved golfbanen. Nyd fantastisk golf og udsigt til Kytäjä-søen med dette fantastiske golfophold.

Skal du opleve golf i fantastiske Finland? Så skal turen gå til Kytäjä Golf, beliggende 45 minutters kørsel fra Helsinki lufthavn. Her venter en storslået golfoplevelse i den smukke finske natur.

Hotel Törölä var tidligere beboelse for personale, men det har fået nyt liv som et charmerende hotel på golfbanen. Moderne indretning med træmøbler og rå murstensvægge. Derudover er hotellets kælder blevet omdannet til et lækkert lounge- og saunaområde.

South East Course anses som værende den bedste golfbane i Finland, og snor sig igennem et åbent skovområde med stpre højdeforskelle. GOlfbanen er flere gange været vært for European Challenge Tour.

North West Course er varieret og er visuelt en fantastisk smuk golfbane, hvor du skal på eventyr i et skiftende og bølgende terræn. Ligesom South East Course, har North West Course også flere gange været vært for European Challenge Tour.

Du har fantastiske overnatningsmuligheder og golfbanerne er i absolut topklasse - Kytäjä Golf skal bare opleves.