Mallorcansk resort får et “nous” look til 6 mio EUR

Det populære, luksuriøse 4-stjernede Lindner Golf Resort Portals Nous, på Mallorca, skal til at gennemgå en €6 mio. renovation og udvidelse henover vinteren, og skal stå klar til sæsonstart 2019.

Lindner Golf Resort Portals Nous er et fantastisk 4-stjernet golfhotel på Mallorca med direkte adgang til Bendinat Royal Golf Course og kun 5 minutters kørsel fra Palma. Henover vinteren vil hotellet gennemgå en €6 mio. renovation og udvidelse.

Der bliver bygget 10 nye værelser og andre eksisterende værelser vil blive re-designet og renoveret, samtidig med at man opretholder det velkendte Afrika-inspirerede tema. En større lobby, med et nyt look, kommer til at inkorporere en golfskranke med portner, hvor gæster kan finde information om øens golfbaner og booke teetimes samt transport til og fra banerne.

Den nuværende morgenmadsrestaurant vil blive lavet om til et ”vinotek”: en stor, åben bar i en chic afrikansk hytte-stil, som tilbyder lokale vine og tapas i tillæg til de almindelige alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer.

Den tidligere golfbar vil fremadrettet tjene som lounge og legerum, udstyret med hyggelige, farverigt polstrede siddepladser, pinball maskiner, spillekonsoller og fladskærms-TV. Loungen vil også være tilgængeligt for private bookinger, såsom møder og arrangementer, for grupper på op til 30 personer.

Badeværelserne, på de 128 værelser, vil blive renoveret, med store gulv-til-loft rainfall brusehoveder. En rustik bordplade a træ danner en moderne kontrast til de klassiske håndvaske, som er monteret på bordpladen. Igen er der afrikanske elementer, såsom fotografier af dyr og kunstgenstande.

Det nyrenoverede hotel vil åbne dørene igen i marts 2019, hvor der bliver afholdt en unik 2-dages golfturnering for amatørgolfere - the Lindner Mallorca Golf Trophy – med golf både på Son Gual, øens ubestridte nr. 1 golfbane, og T-Golf & Country Club, en af Mallorcas ældste og mest respekterede baner.

De 3-nætters Bed & Breakfast pakker, fra 28. – 31. marts, koster 822 EUR pr. person i delt dobbeltværelse.

book din 3-nætters bed & breakfast pakke

Prisen inkluderer også turneringsgreefees – inklusiv trolley, vand og en snack – både på Son Gual og på T-Golf & Country Club, en buffet med drikkevarer på Son Gual den første dag, transfer mellem hotel og banerne og en gallamiddag og prisuddelingsceremoni på den sidste aften, med underholdning og gode præmier, på Lindner Golf Resort Portals Nous.

For dem der ikke spiller golf, er der et specielt åbningstilbud på et 2-nætters Bed & Breakfast ophold med adgang til Bahari spafaciliteterne samt en tapas og et glas mallorcansk vin i den nye vinbar. Pakken koster 166 EUR pr. person i delt dobbeltværelse og er tilgængelig i perioden 01. – 16. marts 2019!

Det skønne afrikansk-inspirerede Lindner Golf Resort Portals Nous kommer til at tilbyde 128 komfortable værelser og suiter, 2 udsøgte restauranter, et ”vinotek”, spaområde med inden- og udendørs pool, jacuzzi, saunaer, dampbad og fitness.

Læs mere om Lindner Golf Resort Portals Nous og se golfpakker