La Manga genåbner under nyt navn

Efter en gennemgribende hotelrenovering slår La Manga Club igen dørene op for kvalitetsbevidste golfere til maj

Grand Hyatt La Manga Club & Resort bliver det nye navn, når Europas største sportsresort nær Murcia genåbner den 15. maj 2023. Hotellet har under den midlertidige lukning gennemgået en omfattende renovering og skifter altså også navn.

Hyatt Hotel-gruppen åbner dermed deres første hotel i Spanien, og de ser meget frem til genåbne det 5-stjernede luksushotel, som bl.a. har fået udskiftet interiøret, hvormed hotellet præsenterer sig endnu mere glamourøst og overdådigt end før lukningen.

De tre 18 hullers golfbaner tilhørende resortet består uændret af:

North Course: Designet af Robert Dean Putman, åbnet i 1971 og egnet til alle type golfspillere. Golfbanen har forholdsvis smalle fairways og store greens og er præget af mange palmetræer, søer og kløfter.

South Course: Ligeledes designet af Robert Dean Putman og åbnet i 1971. Golfbanen blev redesignet af ingen ringere end Arnold Palmer i 2005 og vurderes i dag til at være en af Spaniens bedste golfbaner. Golfbanen har også været vært for flere store professionelle turneringer for både mænd og kvinder, herunder flere Spanish Open og PGA-mesterskaber.

West Course: Golfbanen er en meget smuk og meget kuperet golfbane designet af Dave Thomas, som ligger ved foden af Calblanque Natural Park. Golfbanen er yderst krævende og hvert golfslag skal være præcist for at komme rundt i en god score.

Er du blevet fristet til at besøge dette enestående og luksuriøse golfresort i det sydøstlige Spanien, så tøv ikke med at kontakte NordicGolfers.com. Vi hjælper dig med at tilrettelægge og booke dit golfophold.

Læs mere om Grand Hyatt La Manga Club & Resort