Cap Vermell Grand Hotel Mallorca

Et stort tillykke til vores venner fra Cap Vermell Grand Hotel Mallorca med tildelingen af 2 Michelin-stjerner til hotellets restaurant VORO.

Planlægger du den ultimative golfrejse, hvor du ikke vil gå på kompromis med kvalitet, bør du seriøst overveje Cap Vermell Grand Hotel Mallorca. Det 5-stjernet hotel udstråler luksus og komfort fra det sekund du ankommer på hotelområdet, og du vil her opleve et serviceniveau second to none.
Interiøret udstråler luksus, og der er kræset for detaljerne, hvilket naturligvis også er gældende for hotelværelserne. Her finder du bl.a. de bedste og mest moderne senge, som er med til at sikre den bedste søvn og restitution, før næste golfrunde.

Cap Vermell Grand Hotel Mallorca er meget stolte af deres mallorcanske herkomst, hvilket hotellets stil og arkitektur bærer tydeligt præg af. Gastronomisk tilbyder hotellet en stor variation af muligheder indenfor både det lokale og internationale køkken, og hvad du end vælger vil alle dine sanser blive forkælet af delikate anretninger.

Skal dit ophold på Cap Vermell Grand Hotel Mallorca have et ekstra nyk mod stjernerne, skal du naturligvis booke bord på VORO Restaurant, der har fået tildelt 2 Michelin-stjerner. Ifølge chefkokken Álvaro Salazar er VORO bl.a. ”en rejse, et univers, der overskrider grænser og horisonter, men som aldrig stopper med at se mod Middelhavet”. Du vil blive tilbudt 16 eller 21 udsøgte retter suppleret med nøje udvalgte vine fra restaurantens lager på over 300 nationale og internationale vine.

På Cap Vermell Grand Hotel Mallorca får du alt, hvad hjertet kan begære, og det gælder naturligvis også golf. Hotellet har aftaler med Golf Son Servera, Pula Golf og Capdepera Golf.

Skynd dig at kontakte NordicGolfers.com, så hjælper vi dig med at booke en uforglemmelig og luksuriøs golfrejse til Mallorca.

Læs mere om Cap Vermell Grand Hotel Mallorca