Golfrejser til Cypern: Direkte fra København til Larnaca

Rejs direkte til Cypern hele året rundt og besøg de mange fantastiske golfbaner

Cypern, med sit milde middelhavsklima og fremragende golfbaner, er et paradis for golfspillere. For danskere, der ønsker at kombinere deres passion for golf med en afslappende ferie, tilbyder direkte fly fra København til Larnaca en nem og bekvem måde at nå dette idylliske rejsemål.

Direkte flyvninger hele året

Hele året rundt kan golfentusiaster flyve direkte fra København til Larnaca på blot 3 timer og 55 minutter. Disse flyvninger, som opereres af flyselskaber som Norwegian, sikrer en hurtig og ubesværet rejse til Cypern.

Aphrodite Hills Golf & Spa Resort: En golfers drøm

Ved ankomsten til Larnaca er det kun en kort rejse til Aphrodite Hills Golf & Spa Resort, et prisvindende luksusresort, der tilbyder en enestående golfoplevelse. Resortet er hjemsted for en 18 hullers mesterskabsbane, der er anerkendt som 'PGA National Cyprus', den første og eneste golfbane i Cypern med denne prestigefyldte titel.

Bo på banen

Aphrodite Hills tilbyder ikke kun golf af højeste kvalitet, men også muligheden for at bo på selve banen. Resortet tilbyder en række luksuriøse indkvarteringsmuligheder, herunder hotelværelser, suiter og private villaer, alle beliggende inden for resortets område med nem adgang til golfbanen og andre faciliteter.

Golfpakker for alle

Uanset om du er en erfaren golfer eller nybegynder, har Aphrodite Hills pakker, der passer til dit niveau. Disse pakker kan inkludere greenfee, lufthavnstransfer og endda ubegrænset golf, så du kan spille så meget, du ønsker.

Afslapning og luksus

Efter en dag på golfbanen kan du nyde resortets spa- og wellnessfaciliteter, gourmetrestauranter og komfortable indkvarteringer. Alt dette bidrager til en afslappende og fornyende oplevelse.

Med direkte fly fra København og førsteklasses faciliteter på Aphrodite Hills er det aldrig har været nemmere at planlægge den perfekte golfrejse. Cypern venter på at byde dig velkommen til en uforglemmelig ferie, hvor golf og luksus går hånd i hånd.

Få tilbud på din golfrejse til Cypern