Golfparadiset Tyrkiet: En skandinavisk favorit

Mange skandinaviske golfere har Tyrkiet som en af deres absolutte favoritdestinationer. Det forstår vi godt! Her venter golfbaner i verdensklasse og luksuriøse golfresorts med all inclusive service

Når skandinaviske golfspillere søger efter den perfekte golfdestination, står Tyrkiet ofte øverst på listen. Med sit behagelige klima, førsteklasses golfbaner og luksuriøse resorts, er Tyrkiet blevet et sandt paradis for golfentusiaster.

Ideelle spilleforhold året rundt

Tyrkiets klima er ideelt for golfspillere, der ønsker at undgå de kolde skandinaviske vintre. Med over 300 solskinsdage om året kan golfspillere nyde perfekte spilleforhold næsten året rundt.

Verdensklasse golfbaner

Tyrkiet er hjemsted for nogle af de bedste golfbaner i verden, herunder de berømte golfbaner i Belek-regionen. Disse golfbaner er designet af anerkendte golfarkitekter og tilbyder udfordringer for alle niveauer af golfspillere.

Cornelia De Luxe Resort: Luksus og komfort

Cornelia De Luxe Resort i Belek er en oase af komfort og luksus. Med direkte adgang til Middelhavets blå vande og en 27-hullers mesterskabsbane designet af Nick Faldo, tilbyder resortet en golfoplevelse ud over det sædvanlige. Gæsterne kan nyde all inclusive service, gourmetrestauranter og førsteklasses spafaciliteter.

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa: En diamant i Belek

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa er kendt for sin imponerende arkitektur og luksuriøse indkvartering. Med en bred vifte af aktiviteter, herunder en egen golfbane, flere swimmingpools og et omfattende spa- og wellnesscenter, er det et ideelt valg for golfspillere, der søger det ypperste inden for afslapning og sport.

Gæstfrihed og service

Tyrkiske resorts er kendt for deres varme gæstfrihed og opmærksomme service. Personalet på Cornelia Resorts går altid den ekstra mil for at sikre, at gæsternes ophold bliver uforglemmeligt.

Prisvenlig luksus

Sammenlignet med andre populære golfdestinationer tilbyder Tyrkiet en overkommelig luksus. Golfspillere kan nyde verdensklasse faciliteter og service uden at sprænge budgettet. Ud over golfen byder Tyrkiet på en rig kultur og historie. Golfspillere kan udforske antikke ruiner, farverige markeder og nyde det lokale køkken, som er blandt verdens bedste.

For skandinaviske golfere, der søger sol, udfordrende golfbaner og luksuriøse ophold, er Tyrkiet det ideelle valg. Cornelia De Luxe Resort og Cornelia Diamond Golf Resort & Spa står klar til at byde velkommen og tilbyde en golfoplevelse, der vil blive husket længe efter hjemkomsten. Med Tyrkiets perfekte kombination af golf, kultur og luksus er det ikke svært at se, hvorfor så mange vælger at vende tilbage år efter år.

Få tilbud på din golfrejse til Tyrkiet