Besøg i Hjarbæk Fjord Golf Center

NordicGolfers.com ambassadører Pernille Jakobsen og Lars Buus Jensen har besøgt Hjarbæk Fjord Golf Center

Vi ankom til Hjarbæk Fjord Golf Center mandag d. 8. august, hvor vi blev mødt med smil og en hurtig ombookning af vores spilletid, så vi kunne spille lidt tidligere end booket i februar. Vi fik samtidig nøglen til vores golflejlighed, som senere skulle vise sig at være en ret stor lejlighed med soveværelse, bad, entre og kæmpe opholdstue/køkken. Den lå i den største af de to lejlighedsbebyggelser med nr. 11-25.

Vi spillede Nord/Syd, da Vest normalt er ni hullers banen. Golfbanen stod fantastisk, og med sommer temperaturer på 25 -28 grader og højt solskin var der bestemt ikke noget at klage over. Vi havde lejet en Garia buggy begge dage, hvilket hjalp gevaldigt på udfordringerne med varmen. Jeg (Lars) må dog sige, at jeg nok aldrig bliver gode venner med Garias ”ophæng” af golfbags på vognen, men den kører fantastisk.

Golfbanen var ret udfordrende, men med super gode greens og godt layout var det egentlig kun spillet, der blev afgørende for scores. Især Lars blev udfordret af sine ikke altid lige drives og andre lange slag, der ikke lige holdt retningen. Golfbanen giver en del fantastiske udsigter til Hjarbæk Fjord og fremstod meget smuk i det gode vejr.

Et lille suk dog. Det ville være godt med lidt information omkring andet slaget på Syd1. Måske information om, at der er en klokke ved green, som man skal ringe på, når man forlader green, så man ved at man dels skal ringe, men også lytte efter klokken.

Med i vores ophold var en 2-retters menu i klubbens restaurant samt morgenmad på andendagen. Maden var super, og der var mulighed for tilkøb af en dessert, som var en lækker vaniljeis med rabarber consommé.

Restaurantens ca. 40 gæster blev betjent af Frederikke og Jacob, som gjorde et fantastisk job med at styre alle bestillinger, trods deres åbenbart unge alder.

Hjarbæk Fjord Golfcenter kan bestemt anbefales som en super god golf destination i det jyske.

Med venlig hilsen

Pernille Jakobsen og Lars Buus Jensen

Læs mere om Hjarbæk Fjord Golf Center