Nordborg Golfklub på Als på en dejlig varm sommerdag

Vores ambassadør Lis Locht har besøgt Nordborg Golfklub på Als

Vores ambassadør Lis Locht har besøgt Nordborg Golfklub på Als. Læs hendes anmeldelse af golfklubben og banen her:

Da vi ankom til golfklubben fik vi en venlig og imødekommende velkomst på kontoret.

Lidt træning på den fine puttinggreen foran klubhuset forberedte os på nogle hurtige og lidt kuperede greens. Som god service var der gratis bolde på drivingrangen til greenfeegæster.

Golfbanen har nogle dejlige brede fairways, så man havde god mulighed for at undgå roughen, som vi på forhånd var blevet advaret imod at komme ud i af kontordamen. Denne advarsel bør man ikke sidde overhørig – det koster nemt en golfbold eller to.

Banen er let kuperet, har et rigtig fin layout, med nogle spændende og afvekslende huller. Under vores besøg led golfbanen, som så mange andre, under ekstrem tørke, men det ødelagde ikke vores dag.  Greens var rigtig fine, let kuperede, udfordrende og hurtige.

Efter runden kan man nyde forfriskninger i klubhuset til meget rimelige priser. Fra terrassen på 1. sal er der en meget fin udsigt over golfbanen.

Man kan nemt lave en flerdagstur til Als, hvor man kan spille både Nordborg GK og Sønderborg GK, og så kan man f.eks. overnatte på Nørrehedehus Hotel, som ligger blot 1 km fra Nordborg GK.

Læs mere om Nordborg Golfklub