Golfskole med NordicGolfers.com - Det elegante chip

Golfskole med NordicGolfers.com - Det elegante chip

Et perfekt chip kan spare dig mange slag og hjælpe dig med at lave par eller birdie. Derfor er det vigtigt at forbedre den del af dit golfspil....

Hvordan bliver du en bedre golfspiller? Det er et spørgsmål, som mange golfentusiaster stiller sig selv, uanset om de er nybegyndere eller øvede. Golf er en sport, som kræver både fysisk og mental træning, samt en god forståelse for teknik, strategi og udstyr. Der er mange aspekter af golfspillet, som du kan forbedre, hvis du vil sænke dit handicap og imponere dine venner. Hos NordicGolfers.com synes vi du skal have lidt råd med, inden du skal på din næste golfrejse. 

Vi laver derfor en serie af guides, hvor vi vil  give dig nogle tips og råd til, hvordan du kan blive en bedre golfspiller i de forskellige dele af spillet: drive, jernslag, chip, pitch, bunkerslag og putning. - Så er du klar til din næste golfrejse med NordicGolfers.com

Få tilbud på din næste golftur med NordicGolfers.com



Det elegante chip

Et perfekt chip er et af de mest nyttige slag i golf. Et perfekt chip kan spare dig mange slag og hjælpe dig med at lave par eller birdie. Men hvordan slår du en perfekt chip? Det kræver både teknik, touch og strategi. I denne guide vil vi give dig nogle tips og råd til, hvordan du kan slå det perfekte chip.

Tip 1:
Vælg den rigtige golfkølle. Her er det vigtigt at prøve sig frem. Prøv forskellige wedges og jern, for at finde den golfkølle du har mest succes med i dit chip.

Tip 2:
Juster din opsætning. Du skal have en smal stance og mere vægt på dit forreste ben.

Tip 3:
Sving med armene. Du skal ikke bruge meget håndled eller kropsvending i et chipslag .Lad dine arme svinge klubben op og ned som en pendul. Hold dit greb let og dine håndled faste.

Tip 4:
Ram bolden først. Du skal have et let nedadgående sving, så du rammer bolden først og derefter græsset.Det giver dig et rent slag med mere spin og kontrol. Prøv ikke at løfte bolden op, men lad golfkøllen gøre arbejdet for dig.

Det var vores guide til at slå et perfekt chip. Hvis du følger disse tips, vil du snart se en forbedring i dit chip. Du vil kunne slå mere konsekvente, præcise og kontrollerede slag fra omkring greenen. Det vil gøre dit golfspil meget sjovere og lettere. God fornøjelse!

Få tilbud på din næste golftur med NordicGolfers.com