Villa Padierna Golf Resort

VIDEO - US Open vinderen fra 2005, Michael Campbell, fortæller om Villa Padierna Golf Resort

Michael Campbell vandt US Open i 2005 og i dag er han tilknyttet et af Spaniens bedste golfresorts Villa Padierna Golf Resort. 3 x 18 hullers golfbaner omgiver et af de bedste hoteller på Costa del Sol

Se denne skønne video af Villa Padierna Golf Resort. I denne video fortæller Michael Campbell, som vandt US Open i 2005, og som i dag er tilknyttet Villa Padierna Golf Resort, hvad du kan forvente når du besøger Villa Padierna Golf Resort.

Villa Padierna Golf Resort er et 5-stjernet luksushotel beliggende mellem Marbella og Estepona på Costa del Sol i Sydspanien. Dette er stedet til dig, der ønsker et golfophold i luksuriøse omgivelser, hvor service og kvalitet er i højsæde. Villa Padierna Golf Resort giver dig en golfoplevelse, og lidt ekstra til, som du aldrig vil glemme.

Golfbaner

Integreret i naturlige og usammenlignelige smukke omgivelser, ved siden af Middelhavet, finder du Villa Padierna Golf Resort, hvor det, at spille golf, er en oplevelse ud over det sædvanlige. Den enestående atmosfære, med de mest banebrydende faciliteter og tilpassede serviceydelser, er alt sammen til for din nydelses skyld. Resortet har tre golfbaner samt Tramores Golf Academy by Michael Campbell - den eneste golfskole i Europa med speciale i de korte spil og private klasser.

Alferini
En 18 hullers golfbane, og den ideelle bane at afholde konkurrencer og store turneringer på, men også for at nyde en behagelig og afslappende dag. Godt integreret i landskabet, er der lagt stor vægt på at bevare de naturlige omgivelser.

Flamingos
Denne 18 hullers golfbane, der måler 5.714 meter, er designet af den anerkendte banearkitekt Antonio García Garrido, kendt for hans omhyggelige landskabspleje. Den har et stort udvalg af træer og en fantastisk udsigt over Middelhavet.

Tramores
Tramores Golf Club er forskanset i et dejligt landskab mellem to dale med imponerende udsigt over Middelhavet. Tramores er en hurtig, præcis 18 hullers golfbane, men stadig underholdende og kræver færdigheder.

Book din teetime og golfpakke her