Golf i grænselandet

Spil golf i flere forskellige lande på samme golfrejse

Oplev det bedste fra flere lande ved at tage på et golfophold til et hotel på grænsen mellem to lande, hvor du kan spille golf i flere forskellige lande. Flere af vores samarbejdspartnere ligger på grænsen til et andet land og tilbyder golfpakker, hvor du kan spille golf på den anden side af grænsen.

Melia Atlántico ligger i det allersydligste Spanien helt op ad den portugisiske grænse. Her kan du nyde det lækre spanske hotel, som ligger direkte ud til de fantastiske strande, og som tilbyder golf på golfbaner i både Spanien og Portugal. Kombiner dit ophold på hotellet med en runde golf over grænsen til Portugal på Quinta do Vale Golf Resort, som er designet af selveste Seve Ballestero. Her kan du spille en 18 hullers golfbane, hvor du gang på gang bliver overrasket af det kreative banedesign.

Læs mere og få tilbud fra Melia Atlántico

I grænselandet mellem Østrig, Italien og Slovenien ligger Golf- und Seehotel Engstler. Det østrigske hotel byder på golf i alle tre lande, så du kan nyde godt af alle tre landes forskellige kultur og fantastiske golfbaner. Spil f.eks. en runde golf på den fantastiske Royal Bled Resort i Slovenien den ene dag, og dagen efter kan du spille 18 huller på Golf Senza Confini Tarvisio i Italien, efterfulgt af en runde golf på en af Østrigs mange udfordrende golfbaner.

Læs mere og få tilbud fra Golf- und Seehotel Engstler