Hotel Magnolia - Quinta do Lago

Magnolia Hotel – Nye billeder af hotellet - Quinta do Lago

Magnolia Hotel er Quinta do Lagos eget hotel. Her bor du I smukke værelser eller i en af deres 7 træhytter....

Magnolia Hotel er Quinta do Lagos eget hotel. Her bor du I smukke værelser eller i en af deres 7 træhytter. Desuden er der opvarmet pool, fitness, sauna, jacuzzi, biograf og så har de netop omdannet deres gamle tennisbane til en strand med beach volley, strandfodbold etc. Quinta do Lago er et af de bedste golfresorts du kan få.

Se de flotte billeder vi netop har modtaget fra dem.

Bo i et af de lyse og moderne værelser på Magnolia Hotel, som ligger kun 3 km fra golfbanen. Vælg mellem 2 værelseskategorier eller book en hytte. De rummelige og komfortable standardværelser har alle privat balkon og eget badeværelse og sengetøj af egyptisk bomuld. De stilfulde suiter giver dig lidt mere plads at brede dig på, samt masser af lys og luft, med separat stue med hyggelige lounge sofaer.

Hvis du ønsker en hjemlig følelse, er Magnolias hytter det perfekte valg. Træhytterne er en komfortabel og komplet oase, med et rummeligt soveværelse, loungeområde, badeværelse, tekøkken og privat terrasse. Perfekt til familier og vennegrupper, som elsker golf!

Quinta do Lago Resort i Algarve, er et af det mest eftertragtede golfresorts i Europa, hvor du kan dyrke din aktive livsstil hele året rundt. Resortet er placeret i flotte omgivelser mellem sandklitter, fyrretræer, som giver skygge på de varme sommerdage, enestående og smukke strande og omgivet af 3 prisvindende golfbaner – alt sammen i private og rolige omgivelser i Ria Formosa naturreservatet.

Se golfpakker


NordicGolfers.com kan kun anbefale et ophold til Hotel Magnolia og Quinta do Lago.

Se golfpakker