Mariagerfjord Golf & Gourmet

Mariagerfjord er meget muligt indbegrebet af dansk golf og gourmet. Her vil du altid få en dejlig oplevelse og mindeværdige øjeblikke med hjem i bagagen

Det er en smuk ting at vi i Danmark har så mange enestående og unikke golfbaner, udsøgte og delikate restauranter og fantastiske hoteller. Endnu mere smukt er, at vi i Mariagerfjord kan finde alt dette samlet på ét sted. Uanset hvilken golfbane og golfhotel der tiltaler dig mest, vil dit ophold i Mariagerfjord altid gå op i en højere enhed. 

Du kan bo ved smukke Bramslev Bakker ved Mariagerfjord, hvor Hotel Bramslevgaard byder hjerteligt velkommen eller du kan sikre dig overnatning på Hotel Aa Mølle, hvor sanserne får en herlig oplevelse i den omkringliggende natur. Du tilbydes også at overnatte på Hotel Amerika, der med sine 4 stjerner og placering ved Østerskoven i Hobro vil forkæle dig med en oplevelse i topklasse. Du kan også vælge at bo på det historiske Hotel Færgekroen Hadsund, der ligger helt ud til Mariagerfjord.

Når benene drager mod golfbanen i raske trav, skal dette gøres med en vished om at uanset hvilken golfbane du træder ud på, vil du kunne se frem til mange timer i selskab med et billedskønt naturområde, hvor fjord, skov og mark danner ramme om en uforglemmelig oplevelse.

Mariagerfjord er Danmarks uofficielle golfperle, så trænger du til at komme væk fra dagligdagen, eller vil du gerne opleve noget helt enestående, så skal du unde dig selv en tur til Mariagerfjord. Oplev hvor fantastiske golfbanerne, maden og hotellerne er på egen hånd, og prøv at undgå ikke at blive forelsket i Mariagerfjord.

Vi står klar til at hjælpe med at finde den helt perfekte golfpakke til dig.

Læs mere om Golf & Gourmet