Hotel Skanderborghus

Hotel Skanderborghus – Et hyggeligt hotel med en fantastisk beliggenhed ud til den smukke sø i Skanderborg, samt golf på nogle fantastiske golfbaner i Midtjylland

Hotel Skanderborghus

  • Prisgaranti
  • Golfpakke Fra 995 DKK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Hotel Skanderborghus

Golfophold

1 x overnatning
1 x morgenbuffet
1 x 2-retters middag
1 x greenfee til Skanderborg GK, Hammel GK og Odder GK

Kun 995 DKK pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer

Hotel Skanderborghus

Hotel Skanderborghus er et hyggeligt hotel med en fantastisk beliggenhed ud til Lillesø i Skanderborg. Fra hotellet har du en fantastisk udsigt til søen og den omkringliggende skov, og samtidig er du kun få minutters kørsel fra centrum af Skanderborg. På Hotel Skanderborghus venter der dig en uforglemmelig golfoplevelse på en nogle af områdets bedste golfbaner.

Går din næste golfrejse til Midtjylland, og søger du et golfophold i naturskønne omgivelser samt golf på en fantastisk 18 hullers golfbane, er Hotel Skanderborg det helt rette valg for dig.

Golfbaner

Kun 7 km fra Hotel Skanderborghus finder du en Danmarks smukkest beliggende 18 hullers golfbaner, Skanderborg GK, som ligger helt ud til Skanderborg sø i et varieret og kuperet terræn. Her venter der dig en fantastisk golfoplevelse i en skøn natur på en bane, som kan give selv øvede golfere udfordringer. 

20 km fra Hotel Skanderborghus ligger Odder GK, som er en udfordrende 18 hullers golfbane, omkranset af skov i et kuperet terræn. Hammel GK ligger 30 km nord for hotellet og er en kuperet 18 hullers bane, som er en spændende udfordring for golfere på alle niveauer. 

Overnatning

På Hotel Skanderborghus overnatter du i hyggelige og lyse værelser med en helt fantastisk udsigt til enten søen eller skoven, der omgiver hotellet. Værelserne er indrettet med komfortable dobbeltsenge, eget badeværelse, fladskærms-tv samt gratis WiFi. Derudover har nogle værelser en hyggelig balkon eller et sofaområde, hvor du kan slappe af efter en dag på golfbanen.

Restaurant

På Hotel Skanderborghus starter du din dag med en lækker morgenbuffet, med et stort udvalg af retter at vælge imellem. I den hyggelige restaurant kan du nyde dine måltider med en fantastisk panoramaudsigt til den smukke sø og skov. Til aften serveres en lækker middag, som du kan nyde i de hyggelige lokaler med et godt glas vin fra hotellets store vinkort.

Søger du en golfferie på et hotel i skøn natur og med spændende golfbaner, er Hotel Skanderborghus det perfekte match for dig.

Hotel Skanderborghus faciliteter

  • 45 værelser
  • Restaurant
  • Bar
  • Terrasse
  • Have
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Hotel Skanderborghus

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Hotel Skanderborghus

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Hotel Skanderborghus
Dyrehaven 3
8660 Skanderborg

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.