Hills Golf & Sports ClubHills Golf & Sports ClubHills Golf & Sports ClubHills Golf & Sports ClubHills Golf & Sports ClubHills Golf & Sports ClubHills Golf & Sports ClubHills Golf & Sports ClubHills Golf & Sports ClubHills Golf & Sports ClubHills Golf & Sports ClubHills Golf & Sports ClubHills Golf & Sports ClubHills Golf & Sports ClubHills Golf & Sports ClubHills Golf & Sports ClubHills Golf & Sports Club
VISITED BY NORDICGOLFERS.COM

Hills Golf & Sports Club

Hills Golf & Sports Club - En verdensklasse golfbane lidt udenfor Göteborg i naturreservatet Sandsjöbacka, hvor det kuperede terræn sammen med golfbanens design skaber en uforglemmelig oplevelse for golfere på alle niveauer

Hills Golf & Sports Club

 • 27 Huller
 • Storbygolf
 • Padel
 • Prisgaranti
 • Greenfee Fra 900 SEK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Hills Golf & Sports Club

Hills Golf & Sports Club

Hills Golf & Sports Club er resultatet af nogle golfspilleres mangeårige drøm, om at skabe en verdensklasse golfbane i Göteborg regionen. Golfbanen er anlagt i et meget kuperet terræn, og golfhullerne ligger ikke klos op ad hinanden. Målsætningen har været at skabe en golfbane, som kan stimulere golfere ud fra eget niveau, til at nå nye dimensioner i deres golfspil.

Golfbanen ligger i Sandsjöbacka naturreservatet, langt ude i skoven, hvor der er taget stort hensyn til vegetationen og dyrelivet – især fuglelivet – 150 fuglehuse er sat op i træerne omkring golfbanen. Fuglene tiltrækker ikke kun ornitologer, men har også en positiv bivirkning for golferne, da hver fuglefamilie anslås at æde 30 kilo insekter.

Golfbanens historie

I samarbejde med den anerkendte amerikanske arkitekt Arthur Hills, som er en af verdens mest velrenommerede banearkitekter, har Hills Golf & Sports Club skabt en golfbane, hvor du får en ekstraordinær golfoplevelse.

Golfbanen blev indviet i 2005 og tiltrak straks efter åbningen stor opmærksomhed, dels for det avancerede og innovative banedesign og dels for detaljeniveauet. Stor energi og viden var blevet investeret i teknologi, såsom dræning og kunstvanding, og underlaget. Golfbanen fik hurtigt ry for at være en udfordring med risikobelønning i høj klasse og har siden starten tiltrukket spillere fra hele verden. De fantastiske naturoplevelser langs golfbanen er blevet et kendetegn for Hills.

New Hills

2014 blev en ny start for Hills Golf & Sports Club. Den 30. juni blev en milepæl nået, da golfbanen blev genåbnet efter 2,5 års hårdt arbejde. Medejeren og den professionelle golfspiller Johan Edfors var blevet ansat til at re-designe Arthur Hills og Steve Forrests berømte banedesign fra 2005. Johan Edfors har nu sat sit præg på en af Sveriges bedste golfbaner. Han re-designede seks af golfbanens 18 huller. Hans arbejde har betydet, at spiloplevelsen på Hills nu er blevet skærpet yderligere, og at golfbanen er blevet både mere kompakt og visuelt endnu bedre. De nye huller er golfhullerne 9, 10, 11, 12, 13 og 18.

Det nye banedesign, der markerede en frisk start på spillet på Hills, har blødgjort profilen og gjort den mere spilvenlig og tilgængelig, uanset hvem der spiller. Golfbanen er, hvad du gør den til: vanskelig og udfordrende for dig med et højere niveau samt spilbar og udviklende for begyndere og golfmotionister.

Hills Golf & Sports Club har syv forskellige tees, hvilket gør golfbanen velegnet til golfere på alle niveauer. Det er en lang golfbane på 6.409 meter fra længste tee, der går gennem et kuperet, varieret terræn med generøse fairways og velplacerede bunkers samt alternative veje til greenen. Her bliver hvert slag en sjov udfordring takket være naturens betingelser og golfbanens design.

Golf på Hills Golf & Sports Club er til dels, hvad det lyder som. Bølgende bakker, storslåede højder og stimulerende topografi er bestemt en del af golfbanens særpræg. Men her er også tårnhøje fyrretræer, og glitrende vandløb, caribisk hvide bunkers og svajende siv. Har du spillet golfbanen før, ved du at den er udfordrende - selv for øvede golfere. Fra 2023-sæsonen er der kommet en ny sløjfe på programmet. 12 hullers golfbanen, Valley Course. Den er ligesom 18 hullers banen en kuperet historie designet af Arthur Hills og Steve Forrest. Den nye golfbane er lidt hurtigere, lidt nemmere end Hills Course. Perfekt til familiegolf, en teknikrunde eller til en social aftenrunde.

Det flotte klubhus er placeret på toppen af en bakke. På den ene side af klubhuset bydes du velkommen i det storslåede indgangsparti, mens du på den anden har en fantastisk udsigt over hele otte af golfbanens 18 huller. Atmosfæren i klubhuset er imødekommende med aktiviteter, tjenester og tilbud til alle - medlemmer, virksomheder og gæster.

Hills Golf & Sports Club data om banen

Hills Course
18 huller
Par 71
6409 meter fra tee 64
6157 meter fra tee 62
5802 meter fra tee 58
5363 meter fra tee 54
4973 meter fra tee 50
4501 meter fra tee 45
4199 meter fra tee 41
Banearkitekt: Arthur Hills & partner Steve Forrest

Valley Course
12 huller
Par 45
3443 meter fra tee B
3139 meter fra tee M
2607 meter fra tee F

Hills Golf & Sports Club faciliteter

 • 18 hullers golfbane
 • Driving range
 • Leje af trolley & buggy
 • Restaurant
 • Shop
 • Cafe
 • Omklædning
 • Bad
 • Sauna og afslapnings område
 • Motionsrum
 • Padel

Læs mereLæs mindre


Greenfee Hills Golf & Sports Club

900 - 1700 SEK afhængigt af sæson og tid på dagen
Bookning af greenfee kan først ske 30 dage før ankomst

Buggy
500 SEK for 18 huller

Dine oplysninger

BOOK TEE TIME

Få tilbud til Hills Golf & Sports Club

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Hills Golf & Sports Club

Anmeldelser

10.0 (5 gæsteanmeldelser)

Hills Golf & Sports Club

af
Virkelig lækker bane. Spillede den i 2018 dagen før den lukkede for NORDEA-masters, så der var allerede tribuner oppe. (fed oplevelse i 32 graders varme). Greens var de bedste jeg har spillet på og rigtig fint layout. Husk buggy, den hedder ikke Hills for ingenting😜

Hills Golf & Sports Club

af
Har spillet den rigtig mange gange. Suverænt anlæg. Man skal dog bo i Göteborg

Verdensklasse anlæg ?

af
Har spillet banen en del gange og hver gang har været en kæmpe oplevelse. Rå natur med klipper og nåletræer og ret kuperet.
Layoutet er exceptionelt og standen er altid upåklagelig med trimmede fairways og lynhurtige greens.
Der er mange virkelig flotte huller men mit favorithul er hul 18 hvor man står højt på teested med udsigt til klubhus. Et svært par 5 hul med vand i spil på alle slag.
De varmeste anbefalinger herfra 👌

Hills Golf & Sports Club - Kan kun anbefales resten af livet

af
Er du til en golfrunde du aldrig vil glemme, så kan jeg kun sige: "start bilen og kør til Hills Golf & Sports Club"!
Denne bane er anlagt efter de bedste standarder og efter runden vil du spille banen igen. Med garanti. Og du vil spille igen og igen. ;-)
Her får en oplevelse i verdensklasse og med lækre fairways og greens i skønne omgivelser nyder man hvert et slag.
Det flotte klubhus på toppen af bakken indbyder til en kold forfriskning samt god mad som du ikke må snyde sig selv for.
5 stjerner ud af 5 herfra ;-)

HIlls GC - Super skøn bane

af
En super skøn bane som jeg har spillet flere gange. Lækre omgivelser og et outstanding klubhus.
Vis flere

Kort

Hills Golf & Sports Club
Hills Väg
43151 Mölndal

+45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Hills Golf & Sports Club

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Oliver Suhr

Den bedste service

Jeg kan på det varmeste anbefale NordicGolfers.com, som altid giver den bedste service.

Marcus Helligkilde

Min anbefaling

Jeg anbefaler NordicGolfers.com, når du skal booke din næste golftur.

Jørgen Villy Jarsskov

Bedste jeg har gjort

Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

Nicolai Hvitfeldt Trolle

Stor tilfredshed

NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.