Aalbæk BadehotelAalbæk BadehotelAalbæk BadehotelAalbæk BadehotelAalbæk BadehotelAalbæk BadehotelAalbæk BadehotelAalbæk BadehotelAalbæk BadehotelAalbæk BadehotelAalbæk BadehotelAalbæk BadehotelAalbæk BadehotelAalbæk BadehotelAalbæk BadehotelAalbæk BadehotelAalbæk BadehotelAalbæk BadehotelAalbæk BadehotelAalbæk Badehotel

Aalbæk Badehotel

Aalbæk Badehotel - Tag på golfophold i Nordjylland med de mange spændende golfbaner og oplev en helt speciel atmosfære og stemning samt traditionel dansk mad i uformelle og hyggelige omgivelser

 • Small Danish Hotels
 • Luksusophold
 • Kroophold
 • Gourmet
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 1.998 DKK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Aalbæk Badehotel

Aalbæk Badehotel
Aalbæk Badehotel
Aalbæk Badehotel
Aalbæk Badehotel
Aalbæk Badehotel
Aalbæk Badehotel
Aalbæk Badehotel
Aalbæk Badehotel
Aalbæk Badehotel
Aalbæk Badehotel
Aalbæk Badehotel
Aalbæk Badehotel
Aalbæk Badehotel
Aalbæk Badehotel
Aalbæk Badehotel
Aalbæk Badehotel
Aalbæk Badehotel
Aalbæk Badehotel
Aalbæk Badehotel
Aalbæk Badehotel

Aalbæk Badehotel - 2 nætter

2 x overnatning
2 x morgenbuffet
2 x 2-retters middag
2 x greenfee

Vælg mellem: Hvide Klit GK, Frederikshavn GK, Sæby GK og Sindal GK

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

OBS! Kan ikke bookes i juli måned

Se detaljer

Aalbæk Badehotel

Aalbæk Badehotel ligger ikke langt fra Skagen på toppen af Danmark og i kort køreafstand fra mange af områdets bedste golfbaner. Her finder du et hyggeligt dansk hotel med en historie, der går helt tilbage til 1818. Overalt på hotellet vil du opleve en helt speciel atmosfære og stemning, både som gæst på hotellet og i restauranten. Aalbæk Badehotel serverer traditionel dansk mad i uformelle og hyggelige omgivelser. 

Går din golfrejse til Nordjylland, og søger du et golfophold med god service og en fantastisk atmosfære, er Aalbæk Badehotel det helt rette valg for dig.

Golfbaner

Som gæst på Aalbæk Badehotel kan du vælge at spille golf på nogle af Nordjyllands allerbedste golfbaner, så der venter dig en fantastisk golfoplevelse, som du sent vil glemme.

3 km fra Aalbæk Badehotel ligger Hvide Klit GK, der er Danmarks nordligste 18 hullers golfbane, og som er anlagt i et gammelt hedelandskab med naturlige klitter, marehalm og lyng. Golfbanen er kendt for at have et af Danmarks bedste banelayouts og for at være usædvanlig gå-venlig. Der er ingen hårde stigninger, og afstanden fra green til næste tee-sted er meget kort hele turen rundt.

Små 20 km fra hotellet finder du Frederikshavn GK, som er en smuk 18 hullers parkbane, hvor der er vand i spil på mange huller. Golfbanen er, ligesom Hvide Klit GK, flad og derfor nem at gå. Søger du en golfbane med et lidt mere kuperet terræn, finder du Sindal GK kun 15 km fra hotellet. Golfbanen er en spændende 18 hullers golfbane beliggende i et smukt, bølgende landskab, som har mange udfordrende og afvekslende huller.

Værelser

Aalbæk Badehotel har 59 værelser, som er opdelt i 3 værelseskategorier. Ens for værelserne er, at de alle har komfortable dobbeltsenge, eget bad og toilet, samt fladskærms-tv med kabel-tv samt gratis WiFi. I nogle værelser finder du et hjørne med lænestole, hvor du kan slappe af efter en dag fuld af indtryk. Alle værelser er desuden fuld af charme, som gør at du nemt kan finde ro, og derfor får mest muligt ud af dit golfophold.

Restaurant

I restauranten på Aalbæk Badehotel er der en helt særlig stemning, hvor du føler, at du kommer lidt tilbage i tiden. Der tilbydes traditionelle danske retter, som stegt flæsk med persillesauce, smørrebrød, pariserbøf, stjerneskud mm. Det emmer af dansk hygge og restaurantens vægge er dekoreret med billeder af kroens historie, som mange gæster holder af at studere. Når vejret tillader det, kan frokosten nydes i den hyggelige gårdhave under åben himmel. 

I den hyggelige restaurant på Aalbæk Badehotel, føles det som om at tiden har stået stille. Der er traditionelt tapet på væggene, tykt gulvtæppe og brede, tunge stole, der indbyder til at sidde en stund og hygge sig med en god middag. Restauranten åbner op om aftenen og tilbyder en sæsonpræget menu samt flere fiskeretter, som er typisk for egnen. 

Et kombineret golf- og kroophold i Nordjylland byder på mange oplevelser, først at nævne den specielle og til tider barske natur, der er langs kysterne. Stå på Grenen, toppen af Danmark, hvor Kattegat og Skagerrak mødes. Spis madpakke i Råbjerg Mile, en af Europas største vandreklitter. Skagens Museum og Anchers hus emmer af historier om Skagens malerne, der var en del af den kunstnerkoloni, der i tidernes morgen bosatte sig i Skagen.

Er du på jagt efter et golfophold tæt på Skagen, hvor du kommer til at opleve traditionel dansk hygge samt golf på Nordjyllands bedste golfbaner, findes der ikke mange bedre steder end Aalbæk Badehotel.

Aalbæk Badehotel faciliteter

 • 59 værelser
 • Restaurant
 • Krostue
 • Terrasse
 • Have
 • Strand
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Aalbæk Badehotel

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Aalbæk Badehotel

Anmeldelser

10.0 (4 gæsteanmeldelser)

Fantastisk service!

af
Vi var 4 personer i 3 døgn, og med 2 dager golf inkludert i prisen.
Alt fungerte veldig bra for oss, vi hadde 2 superior rom.
Nydelig mat, svært vennlig personale og god kommunikasjon før, under og etter oppholdet.
Takk for oss, vi kommer tilbake.

Konge stemning

af
Jeg var så heldig at bo på Aalbæk under min Eccotour turnering i Frederikshavn golfklub. Jeg boede med min kolega og vi var meget glade fra start til slut. Servicen og personalet er i top. Altid hjælpsomme og smilende og det smitter af på kunderne ;-) Maden var også rigtig god og dejlig stemning både inde og ude. Værelserne var hyggelige og med daglig rengøring. Alt i alt et super ophold som klart kan anbefales. Ligger perfekt lige mellem Frederikshavn og Hvideklit golfklub. Begge noget af det bedste golf du finder i Nordjylland!

Golfpakke

af
Vi hadde to fine dager på Hvide Klit og Frederikshavn GK. Deilig å slappe av med god mat på Kroen etter Golfrunden. For oss som kom fra Norge er det kort vei fra fergen og til de forskjellige golfbaner.

Elisabeth Brunelius

af

Mycket nöjda!
Fint boende, trevlig personal, god mat!

Vis flere

Kort

Aalbæk Badehotel
Skagensvej 42
9982 Ålbæk

+45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Aalbæk Badehotel

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Oliver Suhr

Den bedste service

Jeg kan på det varmeste anbefale NordicGolfers.com, som altid giver den bedste service.

Marcus Helligkilde

Min anbefaling

Jeg anbefaler NordicGolfers.com, når du skal booke din næste golftur.

Jørgen Villy Jarsskov

Bedste jeg har gjort

Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

Nicolai Hvitfeldt Trolle

Stor tilfredshed

NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.