Estepona Golf

Estepona Golf – En udfordrende 18 hullers golfbane på Costa del Sol, syd for Marbella, anlagt i et kuperet terræn med udsigt både til bjerge og hav fra det meste af golfbanen

Estepona Golf

 • 18 Huller
 • Træningsophold
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 385 EUR
 • Greenfee Fra 55 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Estepona Golf

Golfpakke - 4 dage

4 x overnatning
4 x morgenbuffet
2 x greenfee

Vælg mellem: Alcaidesa, Arqueros, Atalaya, Cabopino, La Cañada, Doña Julia, Duquesa, Estepona, El Chaparral, Los Naranjos, La Quinta, Paraiso, San Roque New, Santa Clara, Santa María og Valle Romano

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer

Estepona Golf

Estepona Golf er en 18 hullers golfbane beliggende på Costa del Sol, kun 35 km syd for Marbella. Golfbanen åbnede i 1989 og er en fantastisk park- og bjergbane beliggende mellem hav og bjerge, så du har en helt uimodståelig udsigt fra de fleste huller på golfbanen.

Estepona Golf er anlagt i et bjergrigt område, hvilket giver dig en kuperet golfbane, der byder på mange vandhazarder og fantasifuldt formede bunkers. Dette giver dig en spændende golfoplevelse, hvor du hele tiden skal tage højde for de mange forskellige hazarder samt terrænets skiftende hældning.

Golfbanen byder på brede fairways og store green, som altid fremstår yderst velplejede og giver dig optimale puttingmuligheder. Dette betyder dog ikke at der venter dig en nem golfrunde! Estepona Golf er en yderst udfordrende golfbane, hvor selv øvede golfere kan komme i problemer.

På Estepona Golf skal du specielt glæde dig til hul 14, som er et vanskeligt par 3 hul med en helt fantastisk udsigt til bjerget, Sierra Bermeja, som danner baggrund til dit golfspil, og som er svær at tage blikket fra.

Inden du går i gang med din golfrunde, kan du forberede dig på klubbens træningsområde, som indeholder en driving range, hvor nogle tees er overdækket, så du kan få skygge for den bagende sol, samt et stort område med greens og bunkers, hvor du kan træne dit korte spil.

Afslut din golfrunde i Estepona Golfs lækre klubhus, hvor du kan nyde en lækker anretning og lidt koldt at drikke i elegante omgivelser. Fra restaurantens terrasse har du en imponerende udsigt over anlægget, Middelhavet og de omkringliggende bjerge, hvilket gør at du nemt kan bruge flere timer her mens du fordøjer dagens oplevelser på golfbanen.

Søger du en spændende golfoplevelse i det sydlige Spanien på en udfordrende golfbane, er Estepona Golf det helt rette valg for dig.

Transport - Costasol Deluxe Transport

Book din private transport med Costasol Deluxe Transportsom tilbyder den perfekte transportpakke for golfere, med transfer fra lufthavnen til golfbanen eller hotellet og tilbage igen, til en meget lav og fast rate. Ideelt for golfgrupper på 4-20 personer!

Chaufføren vil møde dig i lufthavnen med et skilt, med dit navn på, så i uden problemer kan finde hinanden. Under transport vil der være WiFi, USB-porte, Bluetooth, vand og velkomstdrinks tilgængeligt og trailer til golfudstyret er inkluderet. Chaufføren tracker flyet, så de er informeret hvis flyet er forsinket eller lander før tid.

Læs mere om Costasol Deluxe Transport

Estepona Golf data om banen

18 huller
Par 71
5671 meter fra hvid tee
5360 meter fra gul tee
4836 meter fra rød tee

Estepona Golf faciliteter

 • 18 hullers golfbane
 • Driving range
 • Chipping-, pitching- og putting greens
 • Restaurant
 • Bar
 • Terrasse
 • Klubhus
 • Omklædning
 • Proshop

Læs mereLæs mindre


Greenfee Estepona Golf

55 EUR 18 huller
30 EUR 9 huller

Buggy
30 EUR 18 huller
20 EUR 9 huller

BOOK TEE TIME

Få tilbud til Estepona Golf

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Estepona Golf

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Estepona Golf
Arroyo Vaquero, Ctra. de Cadiz, Km 150
29680 Estepona

+34 952937605
esteponagolf.com

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.