West Cliffs Golf CourseWest Cliffs Golf CourseWest Cliffs Golf CourseWest Cliffs Golf CourseWest Cliffs Golf CourseWest Cliffs Golf CourseWest Cliffs Golf CourseWest Cliffs Golf CourseWest Cliffs Golf CourseWest Cliffs Golf CourseWest Cliffs Golf CourseWest Cliffs Golf CourseWest Cliffs Golf CourseWest Cliffs Golf CourseWest Cliffs Golf CourseWest Cliffs Golf CourseWest Cliffs Golf CourseWest Cliffs Golf CourseWest Cliffs Golf CourseWest Cliffs Golf CourseWest Cliffs Golf CourseWest Cliffs Golf CourseWest Cliffs Golf Course

West Cliffs Golf Course

West Cliffs Golf Course – Et mesterværk af en golfbane beliggende på Portugals Silver Coast, en times kørsel nord for Lissabon. Få en ægte linksoplevelse på en af Europas bedste golfbaner

West Cliffs Golf Course

 • 18 Huller
 • Prisgaranti
 • Greenfee Fra 65 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til West Cliffs Golf Course

West Cliffs Golf Course

West Cliffs Golf Course på den portugisiske Silver Coast har, siden sin åbning i 2017, taget golfverdenen med storm. Det mesterlige layout gjorde at golfbanen, i løbet af kun få måneder, blev rangeret blandt de absolut bedste golfbaner i hele Europa.

Golfbanen ligger ca. en times kørsel nord for Portugals hovedstad Lissabon, hvor Europas vilde vesten møder Atlanterhavet. De 18 golfhuller har stort set alle havudsigt og snor sig ubesværet igennem det naturlige terræn af bølgende klitter blandet med lokal kystvegetation og med pinjetræerne i baggrunden. Beliggenheden og golfbanens design kommer til at tryllebinde dig på din golfrunde, hvor du skal tæmme naturens kræfter og perfektionere dit spil, for at komme hjem i en god score.

West Cliffs Golf Course er en ægte linksbane, hvor vinden og det bølgende terræn ustandseligt udfordrer dig. Prøv kræfter med en mesterskabsbane på 6382 meter fra længste tee og større, ondulerede greens. Et særpræg for golfbanen er de mange bunkers med uregelmæssige former blandet med lokal vegetation.

Afslut din golfrunde i klubhuset, hvor du også finder golfklubbens restaurant. Her kan du nyde en god frokost eller lidt koldt at drikke på terrassen sammen med en smuk udsigt over det fortryllende landskab.

West Cliffs Golf Course data om banen

18 huller
Par 72
6382 meter fra sort tee
6091 meter fra hvid tee
5935 meter fra gul tee
5564 meter fra blå tee
4533 meter fra rød tee
Banearkitekt: Dye Designs Group

West Cliffs Golf Course faciliteter

 • 18 hullers golfbane
 • Driving range
 • Putting green
 • Udlejning af trolley & buggy
 • Klubhus
 • Proshop
 • Restaurant
 • Terrasse
 • Omklædning

Læs mereLæs mindre


Greenfee West Cliffs Golf Course

01.11 - 28.02
01.06 - 15.09
01.03 - 31.05
16.09 - 31.10
65 EUR90 EUR

Buggy
47,50 EUR 18 huller

Dine oplysninger

BOOK TEE TIME

Få tilbud til West Cliffs Golf Course

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - West Cliffs Golf Course

Anmeldelser

9.3 (3 gæsteanmeldelser)

West Cliffs

af
Fantastisk golfbane med flotte omgivelser. Banen var i perfekt stand.

West Cliffs Golf Course

af
Ubetinget West Cliffs i Portugal - fantastisk beliggenhed - super layout - formidabel vegetation,simpelthen klasse bane 👍

Varmeste anbefaling

af
West Cliff Golf Course
På vores 10 dages golf tur til Portugal, fik vi den store glæde at starte ud med at spille West Cliff Golf Course med alt hvad der hører til. Vi er 2 par der ankommer til et flot klubhus, hvor vi lyn hurtig får tjekket ind og bliver vist hen til caddiemaster. Stadige optimistiske dansker som vi er får vi vores 3 hjulet trolles og drager til opvarmning. Diving range med hav kik, chip/ putting greens (super god stand.) Caddiemaster møder os på tee1 hvor vi får scorekort og en kort gennemgang af hvad vi har i vente. På en af vogne bliver der sat en gps - så de kan følge vores gang. Vi spillede 18 (vidt forskellige) huller på en kupereret bane med hav kik på næsten alle huller. Fantastisk stand. Flotte Pinjetræer og et mix af smalle og brede fairways omkranset af rough af tykt buskskab (Råd herfra, hold dig til fairways.) Runden tog 4,5 time og lidt ømme ben.
På Restauranten fik vi en vi fortjent frokost og kolde drikkevare. Den bedste Cæsar salat jeg har smagt længe og rigeligt af den og de andre 3 fik 4 mindre Club sandwich med fritter.
virkeligt godt.
West Cliffs Golf Course fortjener 5 stjerner, men får kun 4, pga. af at der var næsten ingen mennesker/ manglede liv og flere glade mennesker.
Men den varmeste anbefaling fra os (hct. 7-11-14-35) så alle kan være med.
Når du kommer forbi, så gør dig selv en tjeneste bagefter - køre 5 min videre ud af vejen og du kommer frem til et surfer paradis, hvor kæmpe bølger slår ind på standen.
Medbring evt. 1 kold flaske hvidvin og et tæppe :-)
Vis flere

Kort

West Cliffs Golf Course
Estrada do Rio Cortico 4
2510-665 Óbidos

+45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

West Cliffs Golf Course

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Jørgen Villy Jarsskov

Bedste jeg har gjort

Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

Ib Larsen

Stor tilfredshed

NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!