Schlosshotel Münchhausen©Redaktion FrontRowSociety.net.©Redaktion FrontRowSociety.net.©Redaktion FrontRowSociety.net.©Redaktion FrontRowSociety.net.©Redaktion FrontRowSociety.net.©Redaktion FrontRowSociety.net.Schlosshotel MünchhausenSchlosshotel MünchhausenSchlosshotel MünchhausenSchlosshotel MünchhausenSchlosshotel MünchhausenSchlosshotel Münchhausen©Redaktion FrontRowSociety.net.Schlosshotel MünchhausenSchlosshotel Münchhausen©Redaktion FrontRowSociety.net.Schlosshotel MünchhausenSchlosshotel Münchhausen©Tom Bendix©Ina Benz©Ina Benz©Ina BenzSchlosshotel MünchhausenSchlosshotel Münchhausen

Schlosshotel Münchhausen

Schlosshotel Münchhausen – Et golfresort i renæssancestil og med en unik atmosfære. Her finder du to 18 hullers golfbaner, Michelin-restaurant samt et lækkert og moderne spaområde

Schlosshotel Münchhausen

 • 36+ Huller
 • Bo på banen
 • Slot
 • Luksusophold
 • Gourmet
 • Spa/wellness
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 395 EUR
 • Greenfee Fra 20 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Schlosshotel Münchhausen

Schlosshotel Münchhausen
©Redaktion FrontRowSociety.net.
©Redaktion FrontRowSociety.net.
©Redaktion FrontRowSociety.net.
©Redaktion FrontRowSociety.net.
©Redaktion FrontRowSociety.net.
©Redaktion FrontRowSociety.net.
Schlosshotel Münchhausen
Schlosshotel Münchhausen
Schlosshotel Münchhausen
Schlosshotel Münchhausen
Schlosshotel Münchhausen
Schlosshotel Münchhausen
©Redaktion FrontRowSociety.net.
Schlosshotel Münchhausen
Schlosshotel Münchhausen
©Redaktion FrontRowSociety.net.
Schlosshotel Münchhausen
Schlosshotel Münchhausen
©Tom Bendix
©Ina Benz
©Ina Benz
©Ina Benz
Schlosshotel Münchhausen
Schlosshotel Münchhausen
70 km fra Hannover

Münchhausen PAR

2 x overnatning
2 x morgenbuffet
1 x 3-retters middag
2 x greenfee
Fri adgang til spaområde

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Kun 395 EUR i Tithe Barn
Kun 460 EUR i slotsværelse
Kun 610 EUR i slotssuite
Kun 535 EUR i enkeltværelse

Tillæg
48 EUR for ekstra middag
15 EUR pr. dag for adgang til fitness (10 min. fra hotellet)

Se detaljer

Schlosshotel Münchhausen

Schlosshotel Münchhausen er et smukt renæssanceslot fra det 16. århundrede, bygget af Hilmar von Münchhausen. Golfresortet med to 18 hullers golfbaner ligger 60 km syd for Hannover, tæt på Hameln, som er kendt for fortællingen om rottefængeren. Slottet har fungeret som 5-stjernet hotel siden 2004, og tiltrækker gæster fra hele verden, der er på udkig efter en unik golfoplevelse. Udover golf byder hotellet på gastronomi i verdensklasse – du finder hele 3 restauranter, hvor den ene er tildelt en Michelin-stjerne.

Slottet er beliggende i en stor og smuk slotspark med et rigt planteliv, hvilket indbyder til gåture. Du kan også bevæge dig ud i det skovrige landskab omkring golfresortet, som er ideelt til både vandre- og cykelture.

Går din golftur til Midttyskland, er det smukke Schlosshotel Münchhausen det perfekte valg for et luksuriøst golfophold, hvor du har mulighed for at spille to fantastiske golfbaner. Direkte fly til Hannover fra København, gør det nemt at komme frem til det smukke hotel.

Golfbane

Schlosshotel Münchhausen er en drøm for golfentusiaster med to golfbaner og en driving range - stå op, spis en god morgenmad i skønne omgivelser og gå ud på golfbanen, der ligger i forlængelse af hotellet. De to 18 hullers golfbaner, Baron von Münchhausen og Lucia von Reden, er beliggende i slotsparken, og byder på en fantastisk udsigt til både slottet, bjerge og skov. Golfbanerne er anlagt, så de er attraktive for både nybegyndere og øvede golfere.

På den store driving range har du gode muligheder for at forberede dit spil. Der er i alt 20 overdækkede tee grunde (med projektørbelysning) til rådighed. Derudover byder træningsområdet på flere greens, hvor du kan træne dit korte spil, inden du går i gang med dagens golfrunde.

Værelser

Schlosshotel Münchhausen byder på 68 luksuriøse suiter og værelser. Slotsværelserne emmer af romantisk og luksus, mens værelserne i den historiske Tithe Barn, der ligger lige op ad slottet, er rummelige og moderne indrettede.

Restaurant

Schlosshotel Münchhausen tilbyder flere lækre restauranter. I gourmetrestauranten, der er tildelt en Michelin-stjerne, står Achim Schwekendiek for de kunstfærdige retter. Stjernekokken er kendt for sit franske køkken, der også er inspireret af resten af Middelhavsregionen. Prikken over i'et er den specielle stemning, der er i restauranten, hvor du føler dig henført til en anden tid på grund af den smukke indretning, der matcher slottets renæssancestil på smukkeste vis.

I restauranten Schlosskeller kan du nyde de fineste internationale retter med regional indflydelse. Restauranten er, som navnet antyder, beliggende i slottets kælder med smukke hvælvede lofter og en varm atmosfære. Er vejret til det, kan du også nyde dine måltider på Schlosskellers lækre terrasse, som har en fantastisk udsigt til søen, der omgiver slottet, og til slotsparken.

Efter en dag på golfbanen anbefaler vi, at du nyder din eftermiddagskaffe i riddersalen, Knight’s Hall. Her mærker du virkelig stemningen fra svundne tider, da alle de fantastiske renæssancedetaljer virkelig kommer til sin ret her – det gælder både møblementet, de smukke loftsmalerier samt den imponerende pejs, som stammer helt tilbage fra 1600-tallet.

Spa og wellness

Et besøg i Schlosshotel Münchhausens spaområde byder på det bedste af to verdener. Oplev de moderne spafaciliteter kombineret med det historiske slots smukke udseende. Det 800 m2 store spaområde byder på en stor indendørs swimmingpool med glastag, som giver et smukt lysindfald, samt et stort saunaområde med flere former for sauna og dampbad. Derudover findes der både indendørs og udendørs afslapningsområder samt mulighed for at bestille eksklusive behandler.

Et golfophold på Schlosshotel Münchhausen byder på oplevelser af høj klasse. De to 18 hullers golfbaner giver dig mulighed for at få en varieret golfoplevelse, mens det historiske slot byder på fantastiske oplevelser både i restauranterne og spaområdet.

Schlosshotel Münchhausen data om banerne

Baron von Münchhausen banen
18 huller
Par 73
5951 meter fra gul tee
5241 meter fra blå tee
4641 meter fra rød tee
4076 meter fra orange tee

Lucia von Reden banen
18 huller
Par 59
2813 meter fra gul tee
2761 meter fra rød tee

Schlosshotel Münchhausen faciliteter

 • 36 hullers golfbane
 • 68 værelser
 • 3 restauranter
 • Bar
 • Roomservice
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna
 • Dampbade
 • Cykeludlån
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre


Greenfee Schlosshotel Münchhausen

Greenfee
40 EUR Lucia von Reden
60 EUR Baron von Münchhausen

Greenfee hotelgæster
20 EUR Lucia von Reden
30 EUR Baron von Münchhausen

Buggy
30 EUR (kun på Baron von Münchhausen Course)

BOOK TEE TIME

Få tilbud til Schlosshotel Münchhausen

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Schlosshotel Münchhausen

Anmeldelser

9.0 (6 gæsteanmeldelser)

Luksus

af
Vi havde valgt en lidt bedre kategori værelse end standard (comfort slotsværelse), hvilket samlet var 70€ dyrere end standardpakken. Dejlig stort værelse på 3. sal i slotsbygningen. Stort badeværelse med både badekar og bruseniche, og rigelig afsætningsplads.
Det inkluderede måltid i pakken blev indtaget i Schlosskeller. Maden, der var en 3-retters menu, var velsmagende og service var helt i top. Vi valgte på dag 2, at indtage en menu i deres Michelin-restaurant. Her blev vi præsenteret for ualmindelig lækker mad og en fantastisk service.
Morgenmadsbuffet var på grund af corona erstattet af a la carte, hvilket fungerede upåklageligt. Vi kunne bestille stort set de samme ting, som man finder på en stor morgenbuffet. Også her var tjenerne hele tiden opmærksomme.
På stedet findes 2 golfbaner lige udenfor døren. En mesterskabsbane "Baron von Münchhausen" (BVM) og en academibane "Lucia von Reden" (LVR).
BVM-banen var en stor udfordring, for vi valgte at gå med trolleys, hvilket vi bittterligt fortrød, for efter hul 5, begyndte opstigningen til de næste mange huller, hvor der var meget kuperet, og ofte langt fra green til næste tee. Samtidig mange doglegs med blinde slag, og skæve og smalle fairways. Jo længere vi kravlede op, jo færre blev pointene. Golfcar kan på det kraftigste anbefales.
LVR-banen er en 18 hullers, par 59 bane, der er klemt inde på en samlet længde på små 3.000 meter. Umiddelbart lyder det ikke som den store udfordring, men også her var der mange forhindringer, bunkers, vand og træer i vejen, men banen er helt flad.
Overalt var service helt i top, så med ovennævnte bemærkning kan vi kun anbefale dette sted.

Luksus ophold

af
Super luksus hotel med en særlig stemning og en fantastisk park.
Golfbanen er flot, men også teknisk svær med meget smalle huller. Der er ikke megen tilgivelse ved skæve slag, idet næsten alt uden for selve banen er markeret som rød hazard og umuligt at komme i på grund af el-hegn langs de fleste huller. Husk rigeligt med bolde ;-)

Rigtig lækkert ophold

af
Rigtig lækkert sted som på ingen måder skuffer i forhold til beskrivelse - eller billeder.

Vi var i værelse i tilhørende bygning og ikke på selve slottet. Men super lækkert værelse med skøn udsigt til både slot og golf bane.

En helt fantastisk morgen buffet alle dage.

Spa / Pool område som var flot og velholdt.

Søde og imødekommende personale.

Begge golf baner tilknyttet var rigtig flotte.

Eneste lille minus er den inkl menu på restaurant slotskælderen vi havde med, var lidt kedelig.
Og pris niveau på deres restauranter er ret højt.

Men godt alternativ er at spise i golf klubbens restaurant som ligger lige ved siden af

Alt i alt meget lækker og luksuriøst ophold.

Vi kommer med stor sandsynlighed igen :-)

Roskilde til skyerne

af
Dejlig oplevelse. Fantastisk personale og totalt afslappende. Bane halvt åbent land og halvt kuperet skovbane.
Kan varmt anbefales.

Golftur med delvis lukket golfbane

af
Selve steder er fint, men med nogle pænt høje priser på bl.a. drinks. Intet under 14 Euro.
Det var skuffende, at banen kun havde 9 huller åbne, og på disse 9 åbne huller var greens topdresset og prikket. Da vi bookede blev vi gjort opmærksomme på at greens var topdressede, men ikke at kun 9 huller på banen var åbne. De lovede en discount på 30% på greenfee for de 3 runder vi skulle spille. Det viste sig at udgøre 12 Euro ialt, så de må have meget lav greenfee på stedet:)
Alt i alt levede opholdet ikke op til prisen.

Top hotel og utrolig venlig personale

af
Super lækker sted og omgivelser.
Og også super venlige i golfklubben
Vis flere

Kort

Schlosshotel Münchhausen
Schwöbber 9
31855 Aerzen

+45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Schlosshotel Münchhausen

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Jørgen Villy Jarsskov

Bedste jeg har gjort

Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

Ib Larsen

Stor tilfredshed

NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!