Invitation til NordicGolfers Challenge på Chaparral Golf Club

Deltag i golfevent på Costa del Sol med præmier for over 4.000 EUR

NordicGolfers.com afholder i samarbejde med Chaparral Golf Club golfeventet NordicGolfers Challenge den 3. april 2021. Matchen spilles som individuel stableford med gunstart kl. 09.00.

Få en sjov dag med masser af aktiviteter på golfbanen

For en pris på kun 60 EUR får du:

  • Greenfee inkl. turneringsfee
  • Buggy
  • Velkomstpakke
  • Picnic
  • Lunch efter matchen
  • 7 VIP telte, hvor du kan møde vores sponsorer
  • Præmier til tættest på pinden på alle par 3 huller
  • Præmie til længste drive
  • Præmier til de 7 bedst placerede i matchen
  • Klappepræmier

Tilmelding

Tilmelding kan ske på mail til reservas@golfelchaparral.com eller telefon til +34 952 58 77 33. Ved tilmelding skal du oplyse: navn, hcp, e-mail og telefonnummer.

Chaparral Golf Club

Chaparral Golf Club ligger kun 5 minutter fra Fuengirola i et beskyttet naturområde, med fyrreskov og udsigt til havet. Det er en populær golfbane, som byder på et udfordrende design, fantastiske naturoplevelser og god service. Golfbanen er den eneste golfbane på Costa del Sol, som består af seks par 5, seks par 4 og seks par 3 huller. Selvom golfbanen ikke er speciel lang, vil du finde stor variation af hullerne, som kan nydes af spillere på alle niveauer. Det er en golfbane med utroligt smalle fairways, hvilket kræver teknik og præcision.

Læs mere om Chaparral Golf Club


PÅ GOLFBANEN KAN DU BLANDT ANDET MØDE FØLGENDE SPONSORER

Under matchen kan du på 7 udvalgte golfhuller møde flere af vores sponsorer, der vil forkæle dig med god musik, en tår at drikke, en bid mad og muligheden for at vinde flotte præmier.


Energy Nordic

100% certificeret grøn energi hos Energy Nordic. Få den bedste pris på miljøvenlig strøm. Det er nemt at skifte. Du får en faktura, der er nem at gennemskue og på dit eget sprog.


Mojo Rentals

Ferieboligudlejning i Marbella, Mijas og Benalmádena. Mojo Rentals tilbyder de bedste ferieboliger på Costa del Sol, lige fra komfortable lejligheder til luksuriøse villaer.


Flexnet

Flexnet er en danskejet internetudbyder beliggende i Mijas, der tilbyder stabilt internet over hele Spanien samt skandinavisk kundeservice med et smil.


TIBI Concierge

Førsteklasses service fra Málaga til Sotogrande. TIBI Concierge hjælper med alt fra transport, rengøring, skønhedsbehandlinger, madlavning og meget mere.


Your Home Styling

Your Home Styling er førende indenfor indretning af boliger og tilbyder nøglefærdige møbelpakker inden for nordisk stil i alle prisklasser.


Designa

Alt inden for køkkener, bad, garderobe og bio pejse. Hos Designa får du dansk design og kvalitet til en fornuftig pris.


Vikingos Minimarket

Vikingos Minimarket er dit skandinaviske supermarked på Costa del Sol. Udvalget er stort og du kan enten vælge at shoppe i butikkerne eller bestille online og få dine varer leveret lige til døren.


Ritto's SportBar

Ritto's SportBar er den nye sportsbar i Fuengirola. Få en god bid hjemmelavet mad og lidt koldt at drikke, mens du ser dagens sportsbegivenheder på TV.


La Cuenta Vinos

La Cuenta Vinos er specialister i spanske vine og samarbejder med de bedste spanske vinhuse, hvor du får de bedste vine til en rigtig skarp pris. Derudover byder de løbende på gratis vinsmagninger, hvor du kan smage sydens dråber.


ArtByBettina.com

Bettina er en dansk kunstner i Fuengirola, der er kendt for sine farvestrålende, vibrerende malerier. Du kan se de smukke malerier på hjemmesiden ArtByBettina.com eller besøge atelieret i Fuengirola efter aftale.