Hotel am LunikparkHotel am LunikparkHotel am LunikparkHotel am LunikparkHotel am LunikparkHotel am LunikparkHotel am LunikparkHotel am Lunikpark

Hotel am Lunik Park

Hotel am Lunik Park – Et hyggeligt hotel i grønne omgivelser nær storbyen Berlin og den fantastiske golfbane Stolper Heide Golf Club med to vidt forskellige 18 hullers golfbaner

Hotel am Lunik Park

 • Storbygolf
 • Prisgaranti
  Tip ven
  Tip ven

  Golfpakker med prisgaranti til Hotel am Lunik Park

  Hotel am Lunik Park

  Hotel am Lunik Park ligger i Hohen-Neuendorf, en grøn forstad til storbyen Berlin. Hotellets har en perfekt placering i forhold til den nærliggende golfklub, Stolper Heide Golf Club, som kun ligger 5 minutters kørsel fra hotellet. Dette gør at du kan kombinere en runde golf med et besøg i storbyen med de mange seværdigheder.

  Går din næste golfrejse til Berlin, og ønsker du at bo i kort afstand fra den spændende by og samtidig tæt på golfbanen, er Hotel am Lunik Park det oplagte valg for dig.

  Værelser

  Værelserne på Hotel am Lunik Park er indrettet i varme farver og placeret på begge hotellets etager. Alle værelser har eget badeværelse, en komfortabel seng samt både tv og gratis WiFi, som du kan fornøje dig med efter en dag på golfbanen.

  Restaurant

  I restauranten serveres der hver morgen en lille, men lækker morgenbuffet, bestående af både frisk frugt, yoghurt, pølser og ost, så du kan være helt klar til en dag på golfbanen. Når du vender tilbage til hotellet til aften, venter der dig en lækker middag i restauranten, hvor der serveres både klassiske retter, men også lækre økologiske retter. Afslut din aften i den traditionelle Old Berlin ølbar, hvor du kan dele dine oplevelser fra golfbanen med hotellets andre gæster over en kold øl.

  I sommermånederne kan du slappe af på hotellets lækre terrasse, mens du nyder solens stråler. Viser vejret sig ikke fra sin bedste side, kan du få varmen i saunaen eller bestille en lækker massage, som kan lindre ømme muskler efter en masse kilometer i benene efter dagens golfrunde.

  Golfbane

  Kun 5 minutters køretur fra Hotel am Lunik Park ligger Stolper Heide Golf Club, som byder på to 18 hullers golfbaner inden for kort afstand af Berlins centrum. Den vestlige bane, som blev designet af Bernhard Langer, er en smuk parkbane med træer og bløde fairways. Den østlige bane, med de åbne og farverige omgivelser i Stolper Heide, giver associationer til en skotsk linksbane.

  Få en varieret golfoplevelse på Hotel am Lunik Park med de to spændende golfbaner på Stolper Heide Golf Club, mens du efterfølgende kan komme tilbage til det hyggelige hotel og slappe af i grønne omgivelser.

  Hotel am Lunik Park faciliteter

  • 57 værelser
  • Restaurant
  • Bar
  • Terrasse
  • Sauna
  • Massage
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkering

  Læs mereLæs mindre

  Få tilbud til Hotel am Lunik Park

  Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
  Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
  Du betaler altid direkte til destinationen.

  Dine oplysninger

  Kundeservice

  Du kan altid kontakte vores kundeservice,
  hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

  Telefon: +45 2441 2240
  service@nordicgolfers.com

  Anmeldelser

  Ingen anmeldelser.

  Kort

  Hotel am Lunik Park
  Stolper Straße 8
  16540 Hohen Neuendorf

  +45 2441 2240
  service@nordicgolfers.com

  Skriv din adresse og få rutevejledning:

  Find Rute

  Hotel am Lunik Park

  Golfpakke fra:
  Banetype:
  Skov
  Antal huller:
  18
  Greenfee:
  400600 SEK
  Antal stjerner:
  Afstand:
  0 km

  Anmeldelser (4)

  Jørgen Villy Jarsskov

  Bedste jeg har gjort

  Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

  Ib Larsen

  Stor tilfredshed

  NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.

  Kenth Halling Boutrup

  Genialt koncept

  Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

  Johnny Tang Frandsen

  Kan anbefales

  Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!