Fanø Golf Links

Fanø Golf Links - Danmarks eneste ægte linksbane! Tag på en opdagelsesrejse gennem sandede klitter og bølgende fairways i det fredede naturområde, Nationalpark Vadehavet

Fanø Golf Links

  • 18 Huller
  • Prisgaranti
  • Greenfee Fra 300 DKK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Fanø Golf Links

Fanø Golf Links

Fanø Golf Links ligger i et af de mest fredede naturområder i Danmark: Nationalpark Vadehavet. Uberørt og uforstyrret er naturen overladt til sig selv – fuglene, vinden, havet – og de eneste mennesker i miles omkreds vandrer omkring og svinger med køller: Golfspillere!

Golfklubben er beliggende vest for Danmarks 5. største by Esbjerg på ferieøen Fanø. Sejlturen på kun 12 minutter fra Esbjerg gør, at transporten ikke er en hindring for at spille golf hver dag. Der er gode busforbindelser fra færgen til golfbanen. Udover at spille golf rummer øen også utallige muligheder for andre aktiviteter for hele familien uanset om det er sommer eller vinter.

Lige bag ved første klitrække mellem de grønne klitter, lyng og marehalm ligger den ældste golfbane i landet – og den eneste ægte linksbane: Fanø Golf Links. Her er golfen tilbage i sin oprindelige form, som den opstod i Skotland, og man kan opleve glæden og udfordringen ved spillet som første gang. Det er næsten ikke til at se det, hvis man ikke ved det. De lave områder i klitlandskabet er fairways, og klitterne er rough. Det er naturens egen golfbane, og tee-stederne på klittoppene åbner for en betagende udsigt over øen med Vesterhavet brusende i baggrunden.

Det britiske golfmagasin Golf World har kåret Fanø Golf Links til den fjerdebedste linksbane på det Europæiske Fastland. Og ifølge golfclubatlas.com rangerer Fanø Golf Links blandt de 20 naturmæssigt mest rå og ægte baner i hele verden.

Tag en runde på denne autentiske og smukke linksbane på Fanø, med udsigt til Vadehavet, og bedøm selv!

Golfbanen

Ligesom de oprindelige linksbaner ligger Fanø Golf Links ved havet – og med et trylleslag er man tilbage i naturen og tilbage til spillet, som det blev født for århundreder siden ved St. Andrews i Skotland.

Det er en opdagelsesrejse gennem sandede klitter og tæt rough af marehalm og lyng – og bølgende fairways, som engang var på havets bund. Flere huller har blinde slag med skjulte greens bag en klit – hvem har brug for bunkers, sandet ville alligevel fyge væk – og klitterne og de hårdere greens gør ikke mindst indspillet til en kunst. Det gælder om at bruge fantasien og mestre mange forskellige typer slag – og banen er måske ikke udpræget lang i kilometer, men den er uendelig i spillemuligheder og alternative slag og ændrer sig hele tiden med vind og vejr og årstidernes gang.

De åbne, kuperede fairways med fast, kort turf og vinden påvirker spillet – pludselige vindstød og overraskende opspring – og selv den mest rutinerede spiller bliver ung igen på vej op og ned ad klitterne i håb om at finde bolden et heldigt sted. Der er en god grund til, at British Open spilles på en linksbane, som den du finder på Fanø Golf Links. For sådan blev golf født og sådan skal golf spilles: I mødet mellem hav og land og menneske og natur – og mellem kontrol og tilfældet, hvor skæbnen spiller med.

Fanø ugerne

I de to sidste uger af juli afholdes på Fanø Golf Links Danmarks ældste åbne, internationale golfturnering ”Fanø ugerne”, der deltagermæssigt er det største golfstævne i Danmark. Se programmet med de mere end 25 forskellige matchformer på fanoe-golf-links.dk. Hver lørdag og søndag morgen i sæsonen spilles en uformel18 hullers match, der er åben for alle, der møder frem.

Fanø Golf Links data om banen

18 huller
Par 70
5080 meter fra gul tee
4314 meter fra rød tee

Fanø Golf Links faciliteter

  • 18 huller
  • Klubhus
  • Café

Læs mereLæs mindre


Greenfee Fanø Golf Links

Højsæson juni - september
350 DKK alle dage

Lavsæson april + maj + oktober
300 DKK alle dage

Dine oplysninger

BOOK TEE TIME

Få tilbud til Fanø Golf Links

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Fanø Golf Links
Golfvej 5
6720 Fanø

+45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Fanø Golf Links

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Oliver Suhr

Den bedste service

Jeg kan på det varmeste anbefale NordicGolfers.com, som altid giver den bedste service.

Marcus Helligkilde

Min anbefaling

Jeg anbefaler NordicGolfers.com, når du skal booke din næste golftur.

Jørgen Villy Jarsskov

Bedste jeg har gjort

Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

Nicolai Hvitfeldt Trolle

Stor tilfredshed

NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.