Ekerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort ÖlandEkerum Resort Öland

Ekerum Resort Öland

Ekerum Resort Öland - Forkæl dig selv på et af Sveriges bedste golfresorts med to 18 hullers golfbaner, god mad, lækre spafaciliteter, rummelige værelser og masser af aktiviteter

Ekerum Resort Öland

 • 36+ Huller
 • Bo på banen
 • Gourmet
 • Spa/wellness
 • Padel
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 1.775 SEK
 • Greenfee Fra 395 SEK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Ekerum Resort Öland

Ekerum Resort Öland

Golfpakke - 1 døgn

1 x overnatning
1 x morgenbuffet
1 x 2-retters middag
1 x greenfee

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer
Ekerum Resort Öland
Få 3 for 2!

Bo 3 Nætter og Betal for 2

3 x overnatning
3 x morgenbuffet
3 x 2-retters middag
3 x greenfee

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Gælder kun ankomst søndag/mandag/tirsdag i udvalgte uger

Se detaljer

Ekerum Resort Öland

Ekerum Resort Öland er det perfekte udgangspunkt for dit golfophold på Öland. golfresortet har længe været en af de bedste faciliteter i Sverige, og er 6 år i træk blevet udpeget til "Sveriges Bedste Golfhotel" ved World Golf Award (2014 - 2021). Ekerum Resort Öland ligger i det smukke ölandske landskab, tæt på både sol, hav og naturområdet Alvaret. Et komplet golfresort med rummelige hotelværelser og aktiviteter hele året rundt. De 2 golfbaner hører til de bedste i Sverige, og som gæst kan du også nyde en afslappende stund i spaområdet, den gode mad eller de mange andre sportsaktiviteter i området.

Ekerum Resort Öland er også blevet kåret som ”Mest Miljøvenlige Golffacilitet” i 2017, 2018 og 2019 og er uden tvivl et golfresort, som alle golfere burde besøge, når golfturen går til Sverige.

Golfbanerne

To 18 hullers golfbaner og en 6 hullers kortbane står klar på Ekerum Resort Öland til at byde de mest kræsne gæster og medlemmer velkommen med en hel buffet af golfmuligheder for alle typer spillere. Her er et super miks af både længde på hullerne, vandhazarder og udfordrende greens.

De to udfordrende 18 hullers golfbaner, Långe Jan og Långe Erik, har gennemgået omfattende arkitektoniske ændringer de senere år. Disse ændringer har skabt genklang i golfverdenen, og golfbanen Långe Jan blev allerede i 2015, året efter sin omfattende renovering, nomineret til prisen som Sveriges bedste golfbane.

Långe Jan strækker sig vidt gennem Ølands natur. Fra sort tee er golfbanen hele 6600 meter lang – men den tee er kun til folk, der i gennemsnit driver mere end 250 meter. Ellers er rød og gul tee at foretrække. Golfbanen har meget sand i spil – og ikke kun i bunkers. Ved renoveringen af golfbanen har arkitekterne forsøgt at bringe naturen tilbage til Ekerum, som den så ud engang. Det vil sige tørre enge og store sandområder, som giver golfbanen et helt unikt udtryk.

Långe Erik er en klassisk hedebane med tydelige klippelinjer. Vandhazarder og bunkers giver en god variation, ligesom de forskellige længder på hullerne betyder, at alle jern kommer i brug. Vinden er ofte både en med- og modspiller, så du er nærmest altid sikker på en ny udfordring.

Miljø & træningsfaciliteter

Ekerum Resort Öland er langt mere end blot et golfanlæg. Det er en hel destination i sig selv. Rent golfmæssigt tilbyder Ekerum ud over de 36 huller også flere træningsområder, og derudover er der på resortet en restaurant i klassisk stil, aktivitetslokale, golfshop, padelbaner, udlejning af MTB-cykler, pool og sauna. Med andre ord begrænser mulighederne sig langtfra til golf, og hele anlægget er nærmest blevet det naturlige mødested for alle i området.

Overnatning

Ekerum Resort Öland er i både 2014 - 2020 blevet kåret som Sveriges Bedste Golfhotel af World Golf Award. Her finder du flere forskellige overnatningsmuligheder – i de store værelser, på 55 m2, kan man bo op til seks personer, og er I flere afsted sammen, kan I leje et helt hus i to etager, for jer selv. Skal golfopholdet have et ekstra nøk luksus, så kan du booke en af de store suiter på op til 80 m2 i Mangårdsbygningen, som blev bygget sidst i 1800-tallet, med en fantastisk udsigt over Kalmarsund.

Restauranter

I Restaurant Öland stræbes der altid efter den højeste kvalitet af råvarer, drikkevarer, personale og service. Her kan du nyde en lækker frokost eller en hyggelig middag ved solnedgang. Her får du smagsoplevelser udover det sædvanlige.

Pizzeria Öland tilbyder velsmagende pizzaer lavet på de bedste råvarer til en rigtig god pris. Slå dig ned i den hyggelige restaurant, som er inspireret af 60’ernes Italien eller tag maden med dig.

Relaxområde

I det stilfulde relaxområde kan du slappe af efter dagens golfrunde. Her har du tid til at forny din energi og holde kroppen i balance med et plejende fodbad, et dyp i poolen eller i den skønne sauna.

Ekerum Resort Öland data om banerne

Långe Jan
18 huller
Par 72
6606 meter fra sort tee
6158 meter fra hvid tee
5454 meter fra gul tee
4636 meter fra rød tee

Långe Erik
18 huller
Par 72
6388 meter fra sort tee
5943 meter fra hvid tee
5425 meter fra gul tee
4720 meter fra rød tee

Ekerum Resort Öland faciliteter

 • 2 x 18 hullers golfbaner
 • Driving range
 • Udlejning af trolley
 • Udlejning af buggy
 • Proshop
 • Restaurant
 • Pizzeria
 • Bar
 • Lounge
 • Relaxområde
 • Indendørs pool
 • Sauna
 • Jacuzzi
 • Fitness
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre


Greenfee Ekerum Resort Öland

395 - 795 SEK hverdage (afhængig af sæson)
495 - 1.000 SEK weekend (afhængig af sæson)

Dine oplysninger

BOOK TEE TIME

Få tilbud til Ekerum Resort Öland

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Ekerum Resort Öland

Anmeldelser

9.4 (17 gæsteanmeldelser)

Øland

af
Dejligt sted. 2 fine, velplejede golfbaner. Venligt og hjælpsomt personale.
Ikke så imponeret af aftensmaden.

Stjerne oplevelse ????

af
Det er absolut hver en krone værd, super venligt og imødekommende personale, dejlige værelser med god plads.
Banerne er spændende og udfordrende samt i god stand.
Kan varmt anbefales.

Dejligt golf ophold med god mad

af
To gode, men meget forskellige golfbaner.
Rigtig god mad og god betjening.
Absolut et vi vender tilbage til.

Golfpaket på Ekerum golf resort, Øland.

af
Flott plass med kjempefine golfbaner, god mat og drikke til hyggelige priser. Trivelig og inkluderende betjening😀så her kommer vi tilbake til store og fine overnattingrom😀👍⛳️🇸🇪

Golfophold - Golfpakke 3

af
Dejligt ophold med fine værelser, lækkert mad og en meget venlig betjening.
Fin golfbane med skøn natur og dyreliv.
( Sløjfe Lange Jan mangler dog lidt færdiggørelse efter omlægningen)

Ekerum

af
Super dejligt sted og fine golfbaner
Maden smagt skønt

Mycket nöjd 5 stjärnor ??

af
Helt perfekt- mycket nöjda med allt.
Detta inkluderar boende, banor, restaurang & personal.
Vi återkommer

Anmeldelse Öland

af
Dejlige baner og område. Hotel skønt og maden absolut værd at indtage! God service og alt velforberedt for gæsterne.
Kan virkelig anbefales til afslapningstur

God oplevelse

af
Vi havde vundet et gavekort til en overnatning med middag og en runde golf. Stedet er flot og der er mange aktiviteter. Rummelige lejligheder, dog uden mulighed for at lave mad. God mad i restauranten og meget varieret morgenbuffet.
Banerne er super flotte og greens er sjove - store og kuperede.
Da der var en stor turnering på begge baner, kunne vi ikke udvide vores besøg til endnu en dag. Alt var optaget, hvilket jo er positivt i disse tider. Tak for ophold og god service.

Dejlige dage

af
Alt er simpelthen perfekt på dette skønne sted. Banerne lange Jan og lang Erik (opkaldt efter fyrtårnene på øen)
er velholdte og udfordrende på hver sin vis, og vidt forskellige i anlæggelsen.
Lejlighederne store og velholdte, dog et lille minus er det, at køkkenfaciliteterne er fjernet i år, kunne ønske at et lille køleskab var bevaret.
Maden på hotellet er et kapitel for sig, er ubeskrivelig god og betjeningen er venlig og imødekommende overalt på resortet. Har besøgt stedet adskillige gange, og glæder mig allerede til at vende tilbage.


Fantastisk oplevelse

af
Jeg er super tilfreds med opholdet hos Ekerum. Banen var super flot, og sjov at spille. Derudover var resortet en sand fornøjelse med god mad, god service og ikke mindst gode golfbaner.

Et hyggelig bekjentskap

af
Det er ikke alltid presentasjonen på nettet stemmer med virkeligheten, men denne gangen så gjorde den det. Vi hadde booket tre dagers golf-paket. En svært hyggelig resepsjon ønsket oss velkommen, leiligheten på 55m2 hadde alt det vi ønsket oss, og mere til. Så bar det rett til kveldens middag. Bord var booket på forhånd, og vo hadde en hyggelig aften. På kvelden satt vi med en god hvitvin på terrassen og nøt kveldsolen. Neste dag ble vi møtt med en svært god frokostbuffe - så bar det av sted for å spille golf. Det burde ha vært en informasjon i resepsjonen at greenene var vertikalskjært og dresset. Mye sand lå igjen på greenene, og gjorde de svært ondulerte greenene enda vanskeligere. Vel - for å gjøre det hele litt kortere, vi er meget fornøyd med oppholdet, maten, servicen og golfbanene. Har allerede anbefalt golfvenner om å gjøre som oss, selv om det er en lang kjøretur. En ekstra liten pluss for betjeningen - restauranten og resepsjonen. Heia Ekerum Golf Resort.

Fremragende

af
Vi har været ovenud tilfredse med vort golfophold (“3 for 2”) på Ekerum Resort. Maden var fortræffelig og service helt i top. Det var luksus at bo i en 55m2 stor lejlighed. Golfbanerne (Lange Jan og Lange Erik) var spændende og udfordrende - specielt var greens “en prøvelse”, og naturen var bare en fornøjelse at se på.

Fantastisk oplevelse i August

af
På 3 år i træk har vi besøgt Ekerum Resort, og overaskes hver gang af fantastisk vejr, mad af meget høj standard og fantastiske forehold til prisen.
Vi ses igen næste år !

Gitte og Franck Elm

Fint opphold

af
8 nordmenn var godt fornøyd med oppholdet. Leilighetene var fine, frokosten var veldig bra og middagen om kvelden likeså. Begge banene var utfordrende, men morsomme å spille på. En negativ sak: Merking til Next Tee på Långe Erik var til dels mangelfull. Staben i Servicedesk var hjelpsomme og smilende. Kelnerne i Restauranten likedan.

Fremragende oplevelse

af
Helt igennem en fremragende oplevelse.
Fine velholdte baner, førsteklasses madoplevelse og venligt og imødekommende personale. Besøget stedet sidste sommer også og kommer helt sikkert igen,

Skønt sted!

af
Ekerum golfbane er et rigtig fint sted, gode Greens med store plateauer, masser af waste areas!
En smule ala Lübker, der er dog næsten ingen træer i spil!
Fin bane.
Vis flere

Kort

Ekerum Resort Öland
Gårdsvägen
38792 Borgholm

+45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Ekerum Resort Öland

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Oliver Suhr

Den bedste service

Jeg kan på det varmeste anbefale NordicGolfers.com, som altid giver den bedste service.

Marcus Helligkilde

Min anbefaling

Jeg anbefaler NordicGolfers.com, når du skal booke din næste golftur.

Jørgen Villy Jarsskov

Bedste jeg har gjort

Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

Nicolai Hvitfeldt Trolle

Stor tilfredshed

NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.