Bornholms Golf KlubBornholms Golf KlubBornholms Golf KlubBornholms Golf KlubBornholms Golf KlubBornholms Golf KlubBornholms Golf KlubBornholms Golf KlubBornholms Golf KlubBornholms Golf KlubBornholms Golf KlubBornholms Golf KlubBornholms Golf KlubBornholms Golf KlubBornholms Golf Klub

Bornholms Golf Klub

Bornholms Golf Klub – En 18 hullers golfbane og 9 hullers Pay & Play på solskinsøen Bornholm uden for Rønne. Spil golf på en naturskøn golfbane i et delvist fredet område

Bornholms Golf Klub

 • 18 Huller
 • Prisgaranti
 • Greenfee Fra 350 DKK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Bornholms Golf Klub

Bornholms Golf Klub

Bornholms Golf Klub er beliggende uden for Rønne på solskinsøen Bornholm – kåret som den 2. bedste ferieø i Europa i 2019 af Condé Nast. Her finder du en flot og velplejet 18 hullers golfbane og en 9 hullers Pay & Play bane. 18 hullers banen er designet af den anerkendte danske banearkitekt Frederik Dreyer, som står bag mere end 30 golfbaner i Danmark.

18 hullers golfbanen er anlagt som en parkbane i et naturskønt, delvist fredet område, som samtidig er byens vandindvindingsområde, og der bliver derfor ikke brugt pesticider. Golfbanen har mange vilde frugttræer, vilde orkideer, gyvel og et rigt dyre- og fugleliv, og er omkranset af en tæt beplantning af modne træer, og flere huller ligger i smukke forløb i skovområder, der giver godt med læ.

Bornholms Golf Klub er den ældste og korteste golfbane på Bornholm, men du vil opleve, at selv den garvede golfer vil finde den udfordrende. Der er smalle fairways, som stiller krav til, at der ikke kun skal slås langt, men at du spiller de enkelte huller præcist og med omtanke. Golfbanen er samtidig kuperet, og hullerne slynger sig i naturen. Langs nogle golfhuller løber vandløb, mens grøfter og søer skaber udfordringer ved andre huller og - ind imellem - giver anledning til, at boldene bliver vasket.

På Bornholms Golf Klubs 9-hullers golfbane, der er Pay & Play, kan du spille rigtig golf – også selvom du aldrig har haft en golfkølle i hånden før. Oplagt til at hive børnene, vennerne eller andre i din omgangskreds med ud til den første golfintroduktion. Golfbanen er 1.750 meter lang og består af 5 par 3 huller med afstande fra 80 til 145 m., og 4 par 4 huller med afstande fra 270 til 320 meter. Golfbanen er omgivet af skov og marker og er overvejende flad og åben. Hullerne er afgrænset af høj rough, som igen er udfordrende for spillerne og stiller krav til præcision og omtanke.

Bornholms Golf Klub har desuden et godt træningsområde med driving range, indspilsgreen og øve-bunker samt en stor putting green direkte ved klubhusets terrasse. Du har altså rig mulighed for at få den bedst start på din golfrunde ved at træne under perfekte forhold, inden du slår det første slag på en af golfbanerne. Et besøg på driving range er inkluderet i greenfeen. Buggyer og trolleyer kan lejes i sekretariatet eller via Golfbox.

Efter din golfrunde vil Simon sørge for mad og drikke i Café Teestedet, mens du fordøjer alle indtrykkene. Bornholms Golf Klub er en åben og uformel klub, der tager godt imod sin gæster, og altid får dig til at føle dig velkommen – både på golfbanen og i klubområdet.

En golftur til Bornholm bør altid indeholde et besøg hos Bornholms Golf Klub, der byder på spændende golf og masser af smuk natur. Så uanset dit handicap, får du en stor oplevelse på golfbanen.
Imellem runderne kan du nyde alt det andet uimodståelige Bornholm har at byde på, hvor nogle af topattraktionerne er en storslået og betagende natur, en lang tradition for lokalproducerede fødevarer og restauranter på gourmet-niveau, samt en rig kulturhistorie med kunst og kunsthåndværk.

Du er ikke garanteret et hole-in-one, men til gengæld lover Bornholms Golf Klub dig en oplevelse med all-in-one!

Bornholms Golf Klub data om banen

18 hullers bane
Par 68
4792 meter fra gul tee
4462 meter fra grøn tee
4172 meter fra rød tee

Bornholms Golf Klub faciliteter

 • 18 hullers golfbane
 • 9 hullers Pay & Play bane
 • Driving range
 • Chipping-, pitching- og putting green
 • Klubhus
 • Café
 • Udlejning af trolley
 • Udlejning af buggy

Læs mereLæs mindre


Greenfee Bornholms Golf Klub

18 hullers bane
350 DKK alle dage

9 hullers bane
100 DKK alle dage

Buggy
300 DKK

Trolley
40 DKK

Dine oplysninger

BOOK TEE TIME

Få tilbud til Bornholms Golf Klub

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Bornholms Golf Klub

Anmeldelser

10.0 (2 gæsteanmeldelser)

Bornholms Golfklub bane

af
Vil man opleve ægte Bornholmsk natur i forbindelse med en golfrunde, så bør man besøge Bornholms Golf Klub beliggende syd for Rønne. God service af frivillige i sekretariatet. Den velforsynede Proshop er lukket på mandage - vær opmærksom på det. Rigtig god service i den lille golf café - dog med begrænset udbud. Banen er karakteriseret ved relativt korte huller, med rigtig mange uindsete landingsområder - bortset fra par 3 hullerne - og er sine steder meget kuperet. Banen fremstår endog meget hård grundet manglende vanding af fairways, hvilket kombineret med de uindsete landingsområder, kan medføre behov for at lede lidt efter bolden i rough. Dette er dog ikke noget problem, henset til at rough er meget tilgivelig. Greens er hurtige - og ligger man forkert i forhold til hullet, kan de kuperede greens drille. Men det gør det jo kun sjovere. For førstegangsbesøgende kan det anbefales at købe en baneguide, henset til at skiltningen imellem enkelte huller kan virke forvirrende. Dette måske også som følge af at der imellem visse huller - eks. vis imellem hul 11. og 12. er en rimelig og let skjult vej imellem hullerne. En sjov, spændende og til tider udfordrende bane der bør spilles såfremt man som golfspiller er på klippeøen.

Nexø Golfklub/Dueodde Golfbane

af
Har man en forventning om at spille en typisk Bornholmsk golfbane, med synlige klippefremspring og bornholmsk granit i fairways, så skal man ikke vælge at spille Dueodde Golfbane. På vejen til og ved ankomsten til banen, får man indtryk af den meget forskellige geografi og geologi, der adskiller den nord- og sydlige del af Bornholm fra hinanden. Nu er man i det lidt fladere landbrugsland, med muld og sand som overflade. Ved ankomsten til banen møder man et hyggeligt klubhus, og finder grundet god skiltning, hurtigt frem til sekretariatet, hvor personalet optræder servicemindede og hjælpsomme. Før man slår ud og skal spille banen, bør man besøge den store og varierede putting green, der giver spilleren en god fornemmelse af hurtige greens på banen. Banen fremstår rimeligt velplejet - dog med store naturskader på en del greens - og er grundet begrænset vanding (både fra naturens side og kunstig vanding) meget hård, både på fairways og greens. Det giver naturligvis længdemæssige fordele fra tee, men stiller krav om omtanke i forbindelse med indspil til greens. At finde rundt på banen er også for førstegangsbesøgende let, grundet meget god skiltning imellem alle huller. De første 11 huller er relativt lige huller, men karakteriseret ved en del uindsete landingsområder fra tee, g enkelte tværgående grøfter i spilleretningen. Det er derfor også en god idé løbende at orientere sig om landingsområdernes placering før man slår ud fra næste tee. På bagni er der enkelte både morsomme og udfordrende huller. Hul 12 og 16 er karakteriseret ved markante doglegs. Hul 12 har et 90 graders dogleg, hvor et 2. slag til green forudsætter at man kommer helt frem i knækket mod venstre i spilleretningen. Afslutningshullet - hul 18 - er et udfordrende hul, hvor man med fordel kan komme længst muligt frem i venstre side af fariway, såfremt man vil slå sit 2. slag på den kraftigt eleverede green. Samlet fremstår banen markant anderledes end både Bornholms Golf Klub og Rø Golf klub baner, og vil for mange optræde - også for høj handicapspillere - letter at spille end de to førstnævnte.
Vis flere

Kort

Bornholms Golf Klub
Plantagevej 3 B
3700 Rønne

+45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Bornholms Golf Klub

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Jørgen Villy Jarsskov

Bedste jeg har gjort

Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

Ib Larsen

Stor tilfredshed

NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!