VIDEO: Stjernemøde på golfbanen

Verdensmesteren måtte knibe sig i armen, da hun mødte Tiger for første gang

Verdensmesteren måtte knibe sig i armen da hun mødte Tiger for første gang. Nelly Korda har virkelig vist sit talent i året der gik. Den 23-årige golfer vandt ikke bare sin første Major-titel, en olympisk guldmedalje og fire LPGA Tour-titler, hun afsluttet også året som nummer et.

Selv ikke verdens bedste kvindelige golfer kunne styre sin iver, da hun mødte selveste Tiger Woods i PNC Championship. Se hendes reaktionen i videoen nedenfor!

Mødet mellem stjernerne var tilfældigt. Tiger Woods, der nu er tilbage på banen efter en bilulykke i februar 2021, spillede tilfældigvis golf den dag, sammen med sin søn. Tiger og sønnen var på vej fra golfbanen efter endt runde, samtidig med at Nelly og hendes far Petr Korda (professionel tennisspiller) også havde afsluttet spillet for dagen.

En henrykt Nelly henvendte sig til Tiger, som stillede sig velvilligt op til posering. «Nelly! Yes, you got it! Done deal!» svarede Tiger på forespørgslen til den nervøse guldmedaljevinder, som tydelig var et kendt ansigt for en af verdens bedste golfspillere.

Få 3 tilbud på din næste golfrejse