Ta en lyxig golf och spa vistelse i Nordsjälland

NordicGolfers har varit på besök på Marienlyst Strandhotel för att testa och utvärdera stället som vi erbjuder till våra kunder.

Marienlyst strandhotel är ett fantastiskt ställe som ligger helt nere vid havet vid Helsingör strand. Redan i receptionen slås man av den lyxiga strandstämningen som genomsyrar hela hotellet. Samtliga delar av hotellet har en imponerande och inspirerande design.

Rummet i junior sviten var stort, ljust och fint med en storslagen utsikt över havet. Från den sköna sängen kunde vi höra vågorna och se över till Sverige. Rummet har alla bekvämligheter man behöver och känslan av att vara på lyxhotell gör sig konstant påmind. Rummet har många vackra detaljer i inredningen och badet som stod placerat framför panoramafönstret var pricken över i:et.

Hotellets spa är något utöver det vanliga. Det bästa var alla de olika varma utebaden där man kan sitta med ett glas rosé och njuta av värmen och den ro som havsutsikten ger. Spat innehåller många roliga nya upplevelser så som ett rum med saltterapi, en ”badestue” där du kan göra saltskrubb-ritualer och ett ”sanse rum” med gungor för den som vill sitta i stillhet och meditera. Spat har också en strandbastu nere vid havet där du kan delta i en ”saunagus” som leds av en badmästare, det är en upplevelse som inte får missas!

Restaurangen var också imponerande med vacker inredning och lyxig stämning. Maten och servicen var i toppklass och menyn som vi fick var prefekt kombinerad med goda viner. Efter middagen är det upplagt för en runda på hotellets casino eller sjunka ner i en av fåtöljerna i hotellets bar.

Marienlyst Strandhotel är en oförglömlig upplevelse. Det var svårt att lämna hotellet för man vill bara ha mer. Det är kombinationen mellan hotellets total lyx och havets rogivande stämning som ger den unika upplevelsen. Det är ett fantastiskt hotell som jag varmt kan rekommendera och ger 5 utav 5 stjärnor.

Läs mer och boka din golf och spa vistelse på Marienlyst Strandhotel