Store oplevelser på Great Northern

NordicGolfers.com ambassadør Lis Locht har besøgt Great Northern på Fyn

Allerede når man kører ind gennem porten til Great Northern, og op gennem alleen, kan man se, at der er styr på tingene. Klubhuset er fantastisk flot, her blev vi taget godt imod i receptionen af venligt personale, som orienterede om anlægget.

Allerede fra 1. tee får man en fantastisk udsigt over meget af banen. Golfbanen var superflot, alt stod knivskarp. Teestederne var jævne og kortklippede, fairways fantastiske og når man kommer til greens – wauu, hvor var de flotte og meget udfordrende, selv forgreens var bedre end greens i mange andre klubber. Hvis man er uheldig at rulle af greens, kan man putte bolden på forgreens, hvis man ikke er så sikker med sit indspil. Der er vand i spil på flere af hullerne, så det giver ekstra udfordringer.

Selvom golfbanen er utrolig udfordrende, kan den sagtes spilles af alle, da der er 5 forskellige teesteder. Dog må man max. have 36 i hcp.

Det er uden tvivl den bedste golfbane vi har spillet i Danmark. Golfbanens kvalitet er hele vejen rundt i perfekt stand. Selv toiletterne på banen er i høj standard.

Vi sluttede dagen af med en lækker burger i restauranten. Vi sad på terrassen, hvor der er en fantastisk udsigt.

Vi kan helt klart anbefale en tur til Great Northern – det var en af de største golfoplevelser vi har haft.

Læs mere om Great Northern