På tur til Vestfyns Golfklub

NordicGolfers.com ambassadør Lis Locht har besøgt velholdte Vestfyns Golfklub

I september besøgte min mand og jeg Vestfyns Golfklub. Vi fik en fantastisk modtagelse af klubmanager Nicolai Gynther, som fortalte om golfbanen og klubben, og sørgede for lækker forplejning til os - og tak for det. Klubben har 50-års jubilæum i 2024.

Golfbanen er smukt anlagt i en utrolig flot natur med mange store/gamle træer, især på de sidste 9 huller, hvor smalle fairways gav spændende udfordringer.

Banen har et godt layout i lettere kuperet terræn med varierende huller. Det er lidt udfordrende første gang man spiller golfbanen, da der er nogle blinde slag. Det kan tilrådes at man undgår at komme i roughen, det kan hurtigt koste slag, selv semirough kan være svært at komme videre fra, det var tæt og kraftig. Greens er flotte, kuperede og spændende.

Alt i alt var det en god oplevelse, golfbanen var velplejet, og stod superflot. Klubben råder over et stort pænt klubhus, og efter runden kan man sidde på terrassen, og nyde en god udsigt til flere af hullerne.

Der er ingen restaurant for nuværende, men Nicolai håber, at der kommen en restauratør i fremtiden. Men klubben er behjælpelig med at bestille mad udefra. Det vi fik var superlækker, vi fik både banesandwich og smørrebrød.

Vi kan klart anbefale at besøge Vestfyns Golfklub, som kan bookes gennem NordicGolfers.com.

Læs mere om Vestfyns Golfklub