Skandinaviens golfelite kæmper om sejren på Empordà Golf

De bedste mandlige skandinaviske golfere er ved at gøre sig klar til at rejse til Spanien og den berømte Empordà Golf Club, hvor de i slutningen af februar...

De bedste mandlige skandinaviske golfere er ved at gøre sig klar til at rejse til Spanien og den berømte Empordà Golf Club, hvor de i slutningen af februar skal spille GolfStar Winter Series 2022, en del af Swedish Golf Tour og Nordic Golf League, med deltagelse af golfere fra både Sverige, Danmark og Norge.

Det populære golfresort på Costa Brava byder over 10 dage 150 af Skandinaviens bedste golfere velkommen, når de konkurrerer i to 54-hullers turneringer på Empordàs to 18 hullers golfbaner, Links og Forest.

I samarbejde med det svenske golfforbund afholdes de to turneringer henholdsvis den 18.-20. februar og 22.-24. februar. Begge turneringer giver point til Official World Golf Ranking og Golfbox Road to Europe, hvor hver turnering har en samlet præmiesum på 600.000 SEK (ca. 58.000 EUR)

Empordà Golf har i løbet af sin historie haft æren af at arrangere adskillige højprofilerede professionelle og amatørturneringer, herunder turneringer på European Challenge Tour og European Tour Qualifying School.

Golfresortet modtog stor anerkendelse fra både spillere og medier i oktober sidste år efter at have afholdt to Challenge Tour-events over to uger - Empordà Challenge og Costa Brava Challenge - og Challenge Touren har allerede bekræftet, at Empordà skal være vært for endnu en turnering i løbet af sommeren.

Flavio Papa, golfdirektør i Empordà Golf Club, udtaler: "Vi er super glade for at være vært for Swedish Winter Series i februar. Det viser den høje kvalitet af vores faciliteter her på Empordà Golf, at vi er i stand til at afholde flere turneringer hvert år."

"Jeg ser frem til at byde spillerne velkommen og se noget kvalitetsgolf på vores udfordrende golfbaner."

Empordà Golf Clubs imponerende faciliteter ligger 30 minutter fra Girona i hjertet af Costa Brava-regionen og omfatter to mesterskabsbaner - Empordà Links og Empordà Forest, begge designet af den anerkendte banearkitekt Robert von Hagge.

Som en del af de omfattende renoveringsplaner, der har stået på gennem de sidste to år, er der investeret betydeligt i begge golfbaner for at løfte golfoplevelsen, både for medlemmer og gæster. Arbejdet af omfattet en rekonstruktion af alle bunkers ud fra Better Billy Bunker-metoden, et omfattende trærydningsprogram og indkøb af nyt greenkeeping-udstyr for at forbedre all-round tilstanden af teesteder, fairways og greens.

Væk fra fairwayen er Hotel Empordá Golf omdøbt til Hotel Terraverda i slutningen af 2021. Hotellet er som forvandlet med et nyt, moderne look på værelserne, fællesområderne og i restauranten, efter alt er blevet renoveret og redesignet. Gæster på hotellet kan nu også nyde den nye udendørs swimmingpool, der er blevet bygget.

Læs mere om Hotel Terraverda