Santa Clara Golf Marbella

Santa Clara Golf Marbella - Spansk golfperle med lækker restaurant

Santa Clara Golf Course Marbella - Golf i Spanien! En af de bedste 18 hullers golfbaner på Costa del Sol, som er et must for alle golfere, når golfrejsen går til Sydspanien

Santa Clara Golf Course er en 18 hullers golfbane, designet af Enrique Canales Busquets, som ligger få minutters kørsel fra Marbella centrum på Costa del Sol. Santa Clara byder på en teknisk udfordrende, men behagelig runde for alle golfere, med brede fairways og åbne greens.

Santa Clara Golf Course er anlagt i harmoni med det omkringliggende landskab, hvor man har bibeholdt de originale elementer, og med stor respekt for dyre- og plantelivet. Dette har været med til at skabe en fantastisk golfbane, som er en af de bedste på hele Solkysten.

Besøg Santa Clara Golf Marbella

Dette er en golfbane som er rigtig sjov at spille og både før og efter runden anbefaler vi at du nyder noget god mad i deres hyggelige restaurant med udsigt over flere af golfhullerne.

Anmeldt af Jess Krelskov - NordicGolfers.com:

Santa Clara Golf ligger ved Marbella i en dal omgivet og golfbanen er bygget på naturens præmisser. Golfbanen slanger sig rundt i dalen og er ikke specielt lang men flere af golfhullerne er dog krævende. Spil banen med omtanke i stedet for bare at slå driver. God kvalitet på tee, fairways og ikke mindst greens.
I det flotte klubhus får du en super lækker restaurant med et stort flot vinkort og mange lækre retter på menuen.
Sidste jeg spillede Santa Clara Golf var for 8 år siden, men så lang tid kommer der helt sikkert ikke til at gå igen.
Santa Clara Golf Marbella er bestemt et besøg værd.

Anmeldelse fra bruger Jann Back:

Dejlig kuperet golfbane med gode udfordringer. Klart 5 stjerner til banen. Klubhuset har en lækker proshop hvor vi fik serveret Champagne efter endt golf. Deres restaurant var en klasse for sig. Et sted man godt kan tage til udelukkende for at spise. 5 stjerner.


Billeder af Santa Clara Golf Marbella

For bedste pris på greenfee og golfpakker til Santa Clara Golf Marbella besøg:

Santa Clara Golf Marbella