Nye oplevelser på spahotellet Torekov Hotell i Båstad

Torekov Hotell har nu åbnet dørene til alle faciliteter, som er bygget og renoveret i 2019

I dag kan gæsterne nyde en større spa, en ny lounge og afslapningsområde, nyrenoverede hotelværelser, et nyt mødelokale og et nybygget saunahus med massagepool og koldbad. Renoveringen er en investering på i alt SEK 18 mio.

Den 200 kvadratmeter nybyggede lounge er et hyggeligt miljø med chaiselonger, opholdsområder, biblioteker, pejs og panoramavinduer til terrassen. Loungen fungerer både som et afslapningsområde for hotellets spagæster og som en udvidelse af hotellets veldefinerede restaurant Bistron, som nu har fået flere siddepladser.

- Investeringerne i vores spa og gæstemiljøer er et stort løft for både vores gæster og vores ansatte. Nu er vi mere stolte end nogensinde af vores fantastiske produkt. Vi håber, at denne indsats vil få flere mennesker til at opdage, hvor vidunderligt det er i Torekov, også om vinteren, siger site manager Anna Löwenhielm, entusiastisk.

I gården er der bygget et saunahus med tilhørende chambre separée og en varm massagepool. Derudover bliver den store udendørs swimmingpool løbende tilpasset, så gæsterne kan tage en kold dukkert om vinteren. Som før er der også to varme japanske udendørs svømmebassiner, alle direkte ved siden af det indendørs spaområde.

Se de nye billeder

Klar til indtjekning er også 16 nydesignede hotelværelser i hovedbygningen samt otte suiter, der har fået et ansigtsløft. Farveskemaet er taget fra naturen udenfor: blå og grøn suppleret med sand, grå og diabase. Værelserne kendetegnes ved tekstiler, lavet af robuste materialer, slanke træmøbler, søkort over Kattegat, billeder fra Torekovs historie og detaljer i naturlige materialer, som uld, læder, massivt træ og matbørstet metal.

- Vi har bestræbt os på at skabe et miljø, hvor du som gæst ønsker at læne dig tilbage med en god bog efter den lange gåtur. Et hyggeligt rum, der giver ro, fred og harmoni, forklarer Anna Löwenhielm.

Interiøret er designet af Fredrik Wendt fra arkitektfirmaet W8 Hotel Design Group. Renoveringen af værelserne fortsætter i 2020.

Læs mere om Torekov Hotell