Lydinge Resort

Lydinge Resort bygger et 200 m2 stort afslapningsområde

Gode nyheder fra det populære svenske golfresort, der ønsker at forbedre totaloplevelsen

Familiefirmaet Lydinge Resort investerer stort med det formål at skabe en destination i international klasse. De har tidligere oplyst, at de vil bygge et 1.700 m2 wellness-område med blandt andet 6 padlebaner, der står klar i foråret 2022. Nu tager de det næste skridt og bygger en afslapningsafdeling for at tiltrække en ny helt målgruppe til anlægget.

"At bygge dette er en del af vores større plan og vil supplere vores eksisterende forretning på en meget naturlig måde." Siger resortets administrerende direktør David Carlander.

Lydinge Resort er allerede et populært rejsemål og tiltrækker årligt omkring 50.000 besøgende, der besøger resortets golfbane, hotel og restaurant. Med det nye afslapningsinitiativ, der står klar i oktober, håber Lydinge at tiltrække et par tusinde flere gæster om året.

”Konkurrencen på fine spahoteller i Sverige er stor. Vi vil skabe et mere velkendt og hyggeligt alternativ med stort fokus på følelse og kvalitet både i afslapningsområdet, hotellet og i restauranten. Vi vil fortsætte med at arbejde med "Lydinge-følelsen" ganske enkelt." Siger David.

Afslapningsområdet bliver 200m2 stort og indeholder 2 udendørs boblebade, IR-sauna og traditionel sauna, rum med afslapningssenge, koldt-vandsbad, spillerum med billard og dart og meget mere. Udendørs bygges der også 2 nye petanquebaner.

Arbejdet er påbegyndt og afsluttes 1. oktober.

Om Lydinge Resort

Lydinge Resort ligger i Hyllinge, i Åstorp kommune. Anlægget ejes og drives af brødrene Henrik og Björn Gibrand. Golfbanen åbnede i 2004 med 18 huller i fuld længde og en 7-hullers kort-bane. I 2018 åbnede et hotel med 43 værelser. På Lydinge Resort er der også et konferencefaciliteter, restaurant, mountainbike-bane og en fysioterapeut. Og snart en afslapningsafdeling.

Læs mere om Lydinge Resort