HimmerLand – i ny og forbedret version

HimmerLand foretager yderligere investeringer i deres i forvejen imponerende golfresort

Booker du i fremtiden et golfophold på HimmerLand, vil du opleve et resort, der har taget endnu et skridt mod den absolutte elite indenfor golfresorts.

Det nye, imponerende spaområde åbnede i sommeren 2022, og giver dig alle muligheder for at slappe af og forkæle dig selv efter golfrunden.

Golfresortet har også fået sin egen købmand, hvormed dine daglige indkøb nu kun ligger et godt drive nede af vejen. 

HimmerLand Sport & Padel er et 20.000 m2 stort aktivitetsområde, hvor du har mulighed for at dyrke padel, tennis, streetfodbold mm. Centret åbner den 12. november 2022.

Til august 2023 åbner resortet deres egen Multihal, og hermed får du adgang til et meget alsidigt og aktivt ophold på HimmerLand.

For at sikre dig det bedst mulige ophold, har golfresortet også investeret kraftigt på hotellet, hvor der er tilføjet 26 nye værelser, herunder 6 suiter. Værelserne er taget i brug fra oktober 2022.

Yderligere udvider HimmerLand med sommerhusområdet ”Sløjfen” i 2024. Dermed får du flere muligheder for at booke et ophold i de meget populære feriehuse.

Sidst men ikke mindst er HimmerLand indrammet af to af de bedste golfbaner i Danmark – Old Course og New Course samt Pay and Play banen Academy Course og de ypperligste træningsmuligheder.

Kender du HimmerLand i forvejen, har du dermed muligheden for at booke et endnu mere personligt ophold på resortet. Har du ikke oplevet Himmerland før, er det bare med få booket et ophold på et af Danmarks absolut bedste golfresort.

Læs mere om HimmerLand