Golf- & spaophold i Thy

Hotel Thinggaard overrasker med skønne naturomgivelser, fantastisk gastronomi og masser af velvære

Lørdag formiddag drog vi mod Hotel Thinggaard i Hurup, som, udover at have ladet sig rygte at servere fantastisk mad og tilbyde himmelske spafaciliteter, også har beliggenhed nær et naturskønt område – nemlig Thy Nationalpark.

Naturen

Vi krydsede Limfjorden ved middagstid og da vi først havde tee-time dagen efter, benyttede vi timerne inden check ind på at udforske Danmarks ældste nationalpark, som de to naturelskere vi begge er.

Første stop var den lille sommerhus-by, Agger, hvorfra man helt intuitivt tog sandalerne i hånden, for at spadsere ned til stranden og betragte Vesterhavet i al sin pragt og vildskab.

Fra Agger kørte vi ad en delvis asfalteret og delvis sandbelagt sti, omgivet af smukke siv, hen til Lodbjerg Fyr. Fra fyrets top får du udsigt over den helt særlige klitnatur og bevæger du dig til fods ad en af de mange afmærkede vandreruter, vil du på tæt hold opleve den smukke og mangfoldige natur, som er særligt rig på hedelyng og klokkelyng.

Læs mere om Hotel ThinggaardCheck-in

Sidst på eftermiddagen ankom vi til Hotel Thinggaard, hvor vi nemt fik parkeret bilen ved siden af den imponerende bygningsfacade. Receptionen var smuk, med kongeblå vægge, og så snart vi fik udleveret værelsesnøgle og greenfee blev vi vist hen til et barskab, fyldt med lækkerier og delikatesser fra Thy. Herfra fik vi buddet om 2 drikkevarer og en æske chokolade. Valget faldt på en læskende blåbærsaft og selvfølgelig en Thy øl - lige hvad vi trængte til ovenpå vores formiddag. 

Værelset var stort, dejligt og lyst dekoreret, med blandt andet en Thy plakat og med direkte adgang ud til egen terrasse! Længe gik der ikke før maverne begyndte at rumle og vi bevægede os forventningsfyldt ned til restauranten.

Restaurant

Restauranten summede af liv og lige på nær vores, så var der ikke et eneste bord tomt, hvilket vi hurtigt forstod hvorfor. Maden smagte fantastisk, med friske råvarer med afsæt i det nordiske køkken. Særligt forretten, bestående af ristet havtaske, og den klassiske gulerodskage med gulerods iscreme til dessert går næppe i glemmebogen lige foreløbig.

Også morgenmadsbuffeten fortjener at blive nævnt, som lå placeret i det smukkeste lokale, med et klassisk dekoreret loft og støvede grøn-malede vægge, som solens stråler lyste op. Skønne omgivelser at vågne op til, som især ikke blev ringere af at der allerede stod en kande kaffe og ventede på os ved bordet.

Læs mere om Hotel Thinggaard og se golfpakker


Spa

Søndag formiddag var det spa tid i Sydthys kurbad, der ligger lige ved siden af hotellet - og hold da op hvor var det en oplevelse uden lige! Det er uden tvivl et af det lækreste kurbade vi har besøgt. Indenfor kunne man bade under en blinkende stjernehimmel i loftet og rundt langs væggen kunne man udforske de mange forskellige kurbade. Udenfor var der vildmarksbad, jacuzzi og en svedetipi, for bare at nævne nogle af deres faciliteter, samt solsenge, som man kunne slænge sig på og spise det friske udskåret frugt, som man frit kunne tage af.

Et par timer senere drog vi, salige og afslappede, videre mod Sydthy golfklub hvor vi så frem til en 18 hullers golfrunde - En smuk golfbane mellem hav og fjord i Hurup Thy.

Læs mere om Sydthy Golfklub

Skrevet af: Allan Kristensen, Partnership Manager