Enestående golfophold på Fyn i idylliske og smukke omgivelser

Munkebo Kro er indbegrebet af god, dansk gæstfrihed og emmer af charme og hjertevarme!

Hvis du, ligesom vi, er golfentusiast og sætter pris på kroophold, med fantastisk mad og hjertevarm betjening, så er det nu du skal spidse øre.  For vi fra NordicGolfers har været på besøg hos Munkebo Kro ved Kerteminde Fjord på Fyn og dét har vi i høj grad glædet os til at fortælle jer om!

Der går ikke længe, efter at vi triller ind på parkeringspladsen, før vi kigger på hinanden med et blik der signalerer ”det her - det bliver rigtig godt!”.

Munkebo kro står nemlig så smukt og idyllisk, med sit stråtækte tag, sorte bindingsværk mod dens hvidkalkede mur og det danske flag som flagrer i flagstangen. Da vi ankommer, er stemningen allerede helt i top, da en forsamling gæster står udenfor, hygger og griner med en øl i hånden, imens Finn, stedets ene forpagter, er ved at tænde op i grillen til at stege pølser.

Vi følger trop, bestiller hurtigt en øl og sætter os i stolene udenfor, med udsigt over Kertemindefjord. Vi falder i snak med Finn, og spørger, om der altid er så mange gæster i weekenden, og det er der som regel ja, hvilket slet ikke kommer bag på os. Her er allerede hyggeligt, dejligt, og afslappende at være.

Da vi får drukket ud, træder vi ind i den smukke og æstetiske reception, hvor vi bliver indlogeret. Vores værelse på 1. sal er med loft til kip, med udsigt over fjorden, og indrettet lyst, pænt og med respekt for kroens alder.

Senere falder vi i snak med Iben, stedets anden forpagter, som tager os ned i vinkælderen. Her er væggene fyldt op med vin i lange baner, og i midten af rummet står et aflangt bord, hvor man nemt kan forestille sig hvordan man kan sidde en flok venner og nyde nogle gode flasker vin.

Aftensmaden serveres i spisesalen, hvor der blev dækket smukt op. Vi havde forinden ladet os fortælle at maden på stedet var noget at se frem til, og vi må sige at det levede op til sit rygte. Den tre-retters menu var enorm velsmagende og pænt anrettet. Vinmenuen blev perfekt afstemt af vores tjener, og vi gik glade og mætte derfra.

Læs mere om Munkebo Kro

Dagen efter gik vi veludhvilet ned til morgenbuffeten, som indeholdt alt hvad man havde bug for - og mere til. Kaffekanden tog vi med udenfor og sad på de selvsamme stole, som aftenen inden, nu i stedet med en kaffekop i den ene hånd og et stykke wienerbrød i den anden, imens solen varmede vores ansigter.

Da det bliver tid til at sige farvel er det med krammere. For det som er helt unikt ved Munkebo Kro, og som også gør det helt fantastisk at være her som gæst, er Iben og Finn. Deres passion og kærlighed for at drive stedet kan tydeligt mærkes og man føler sig så velkommen og taget sig godt af, fra start til slut. En stor anbefaling herfra, og det er bestemt ikke sidste gang vi besøger Munkebo Kro.

Læs mere om Munkebo Kro og se golfophold


Great Northern

Kun 5 km fra Munkebo Kro finder du Danmarks nyeste - og måske også smukkeste - golfresort!

Great Northern er placeret i det smukke naturområde, Sybergland, ved Kerteminde på Fyn. Great Northern er nordisk generøsitet og golf i verdensklasse. Arkitekturen afspejler naturens rå skønhed og de store vinduer overalt bringer lyset og naturen indenfor. Den første danske golfbane designet af Nicklaus Design! Great Northern er en golfbane i international særklasse – udfordrende for de dygtige, fængende for de uøvede.

Læs mere om Great Northern