Hotel Jardín Tecina & Tecina Golf

En unik golfoplevelse på La Gomera

Hotel Jardín Tecina & Tecina Golf på den kanariske ø, La Gomera, byder på unikke oplevelser

Hotel Jardín Tecina & Tecina Golf ligger på Gomera, som er den mindste af de 7 Kanariske Øer, ikke langt fra Tenerife. Det er nemt at tage færgen frem og tilbage mellem Gomera og Tenerife, hvis du ønsker at spille nogle andre golfbaner under dit golfophold. Gomera er næsten helt rund og fyldt med bjerge og kløfter, der giver øen et robust, vulkanlignende landskab.

Golfbanen

Tecina Golf ligger på en klippe i den sydlige del af La Gomera og er den eneste golfbane på øen. Med en strategisk beliggenhed i nærheden af det lille feriested Playa de Santiago og højt over Lomada Tecina, tilbyder Tecina Golf en utrolig udsigt over Atlanterhavet og øen Tenerife. Golfbanen blev designet i 2003 af den berømte golfbanearkitekt Donald Steel og tilbyder muligheden for at spille golf i en unik, naturlig ramme.

Hotel Jardin Tecina

Receptionen, barerne og restauranterne er dekoreret i en simpel, rustik kolonistil med masser af træbjælker mod almindelige hvide vægge. Selve hotellet udstråler en enkel elegance, der tillader den naturlige skønhed i omgivelserne at have forrang.

Hovedrestauranten serverer morgenmad og halvpensionsmåltider, og denne har selvbetjent spisning med temabuffeter, der tilbyder mange typiske retter fra Gomera og De Kanariske Øer. Værelserne er lyse og indbydende og har udsyn til enten de smukke haver eller poolområdet.

Få dit tilbud fra Hotel Jardin Tecina & Tecina Golf

Magiske La Gomera

La Gomera er den mindste af de 7 Kanarieøer og er langt mindre turistet. Naturen er noget af det mest imponerende ved La Gomera. Oplev et unikt landskab med slugter, der udmunder i havet, dale med masser af grønne palmer, strande med sort sand og krystalklart vand, frodige skove med kilder med rent vand, der er lige til at drikke - En komplet naturoplevelse, der opfylder kravene til et biosfærereservat med arter, der er uddøde i andre dele af verden.

Gå en tur i Garajonay nationalparken, hvor du finder en af verdens ældste, duftende laurbærskove, der stortrives i det milde klima. Ved indgangen til nationalparken ligger symbolet på La Gomera, de 5 store klippeblokke, dannet af magma - udsigten over øen er herfra mageløs, og er virkelig værd at besøge.

Valle Gran Rey, et område med dale og store kløfter, der udmunder i smukke strande med sort sand og azurblåt vand, er et af de største turistområder på øen. Det idylliske landskab med store grønne palmer skaber en smuk kontrast til de små hvidkalkede huse.

La Gomera har sit eget sprog, Silbo Gomero - Et fløjtende sprog, der stadig den dag i dag praktiseres af nogle af øens indbyggere. Sproget er optaget på UNESCOs liste over verdenskulturarv.

Tag på golfferie på La Gomera - Her får du meget mere end golf!

Læs mere om golf på De Kanariske Øer