Andalucía Costa del Sol Open de España 2022 spilles i Villa Padierna

Alferini-banen i Benahavís lægger for første gang græs til en Ladies European Tour-turnering den 24. til 27. november

I slutningen af november spilles Andalucía Costa del Sol Open de España på Alferini-banen i Villa Padierna Golf Club. Her krones ikke alene vinderen af turneringen, der er en del af Ladies European Tour, men også den samlede vinder af Race to Costa del Sol.

I 2020 vandt vores egen Emily Kristine Pedersen både Andalucía Costa del Sol Open de España og det samlede Race to Costa del Sol efter et fantastisk år. Sidste års turnering blev vundet af spanske Carlota Ciganda, mens thailandske Atthaya Thitikul løb med den samlede sejr i Race to Costa del Sol.

Igen i 2022 kulminerer Ladies European Tour med den afsluttende turnering i Europa med Andalucía Costa del Sol Open de España. Alferini-banen bliver en fantastisk udfordring for de professionelle kvinder, der udfordres ikke kun af golfbanens længde, men også af det spændende design.