Maritim Seehotel Timmendorfer Strand

Maritim Seehotel Timmendorfer Strand - Luksuriøst hotel i Nordtyskland, som ligger lige ud til Østersøen. Kun få minutter fra hotellet finder du Maritim Golfpark Ostsee

Maritim Seehotel Timmendorfer Strand

 • Luksusophold
 • Gourmet
 • Spa/wellness
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 1.010 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Maritim Seehotel Timmendorfer Strand

Proficiency Course in 5 days

5 x overnatning
5 x morgenbuffet
5 x frokost eller middag
1 sæt golfkøller og golftaske
5 dages færdighedskursus med eksamen ved Maritim Golfpark Ostsee for at få et officielt handicap

2 deltagere fra 1.100 €
4 deltagere fra 1.010 €

Kan bookes følgende datoer
09.04 - 14.04, 20.08 - 25.08 og 24.09 - 29.09

Se detaljer

Maritim Seehotel Timmendorfer Strand

Maritim Seehotel Timmendorfer Strand er et luksuriøst 4-stjernet hotel, som ligger lige ud til havet ved Østersøen, hvor du har direkte adgang til stranden. Maritim Seehotel Timmendorfer Strand tilbyder komfortable værelser, stort spaområde samt restaurant med terrasse med havudsigt; de perfekte omgivelser til et enestående golfophold.

Golf

Kun få minutter fra Maritim Seehotel, lige ved bredden af Hemmelsdorfer See, ligger Maritim Golfpark Ostsee, som byder på en fantastisk 27 hullers golfbane. Gæster, som bor på Maritim Seehotel, får 50% rabat på greenfees hos Maritim Golfpark Ostsee.

Maritims 27 hullers golfanlæg består af tre 9 hullers sløjfer, med forskellige karakterer. Alle 3 sløjfer er krævende og udfordrende, men dog ikke for svære - det er en hyggelig bane for golfere, der ønsker at gå nogle oplevelsesrige runder. Et besøg på golfbanen kan også kombineres som 3 forskellige komplette 18 hullers spil. Golfbanen er anlagt med mange søer, lange fairways, en del varierende bunkers og greens, der er strategisk placeret, for at skabe udfordring og spænding. Maritim Golfpark Ostsee er en golfbane, som er skabt for den taktiske golfspiller.

Værelser

På Maritim Seehotel vælger du selv din standard, da de tilbyder 5 forskellige typer værelser; Classic, Comfort, Superior, Superior Corner og Penthouse.

Classic-værelserne er komfortabelt indrettet og med balkon ud mod spa-parken. Værelserne er lokaliseret på de nederste etager. De elegante Comfort-værelser ligger mellem 3. og 9. etage, med balkon og udsigt til spa-parken.

I Superior-værelserne har du 30 m2 at brede dig på, stort lækkert badeværelse og balkon med havudsigt. Superior Corner-værelserne er 40 m2 og tilbyder en fantastisk panoramaudsigt over det baltiske hav.

Hvis du ønsker et luksusophold udover det sædvanlige, tilbyder hotellet Penthouse værelser, som rangerer mellem 56- og 105 m2. Penthouse-værelserne ligger på 10. etage, har separat stue areal og soveværelse, air-condition, marmor badeværelse og balkon med panoramaudsigt over havet. Som prikken over i’et får man redt seng hver dag af personalet, blomsterdekorationer på værelset samt champagne og minibar.

Der er desuden gratis WiFi, fladskærms-TV med 80 internationale kanaler, telefon og sikkerhedsboks på samtlige værelser. Værelsesprisen omfatter stor morgenbuffet. Hvis du vil sove længe lørdage og søndage kan du, for et tillæg på kun på 22 €, bestille en overdådig morgenbuffet helt indtil klokken 12:00.

Restaurant

Om aftenen serveres internationale og lokale gourmetretter i Michelinrestauranten ”Orangerie” samt i Friesenstube-loungen. Du kan bl.a. nyde delikatesser, såsom hummer og østers, dessertbuffet og et bredt udvalg af internationale oste.

På Seeterassen-Restaurant kan du nyd en unik udsigt til Østersøen, imens du nyder din middag. Her tilbydes der et vellykket mix af lækre, friske råvarer, et venligt og kompetent personale og en elegant atmosfære. Der tilbydes et bredt udvalg af drikkevarer i baren Windjammer samt i strandloungen, som har en unik udsigt over det baltiske hav, poolbaren og natklubben.

Spaområde

Maritim Seehotels spaområde på 3.000 m², er en eksklusiv oase, som omfatter udendørs og indendørs saltvandspools samt saunaer, dampbade og meget mere. Man kan også træne i det moderne fitnesscenter eller deltage i lektioner i vandgymnastik.

DESIGNER OUTLET NEUMÜNSTER

Kombiner din golfrejse med en unik shoppingoplevelse og opdag mere end 130 designerbrands i Nordtysklands største designeroutlet, ideelt placeret på A7 og kun 60 minutter fra den dansk-tyske grænse. Oplev de mange uovertrufne tilbud, altid med op til 70% rabat i forhold til vejledende pris, i en afslappet atmosfære med gode mærker og lækker mad. Din DestinationJOY.

LÆS MERE OM DESIGNER OUTLET NEUMÜNSTER

Maritim Seehotel Timmendorfer Strand faciliteter

 • 241 værelser
 • Golfbane indenfor 3 km
 • Morgenmad på værelset
 • Restaurant
 • Bar/lounge
 • Spaområde
 • Dampbad
 • Sauna
 • Inden- og udendørs pool
 • Fitness
 • Massage
 • Spabehandlinger
 • Kæledyr tilladt
 • Minigolf
 • Bibliotek
 • Legeplads
 • Tennisbane
 • Strand
 • Gratis WiFi

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Maritim Seehotel Timmendorfer Strand

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Maritim Seehotel Timmendorfer Strand

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Maritim Seehotel Timmendorfer Strand
Strandallee 73
23669 Timmendorfer Strand

+45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Maritim Seehotel Timmendorfer Strand

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Oliver Suhr

Den bedste service

Jeg kan på det varmeste anbefale NordicGolfers.com, som altid giver den bedste service.

Marcus Helligkilde

Min anbefaling

Jeg anbefaler NordicGolfers.com, når du skal booke din næste golftur.

Jørgen Villy Jarsskov

Bedste jeg har gjort

Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

Nicolai Hvitfeldt Trolle

Stor tilfredshed

NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.