Stensballegaard GolfStensballegaard GolfStensballegaard GolfStensballegaard GolfStensballegaard GolfStensballegaard GolfStensballegaard GolfStensballegaard GolfStensballegaard GolfStensballegaard GolfStensballegaard GolfStensballegaard GolfStensballegaard GolfStensballegaard GolfStensballegaard GolfStensballegaard GolfStensballegaard GolfStensballegaard Golf

Stensballegaard Golf

Stensballegaard Golf – En 27 hullers golfbane ved Horsens Fjord, som i 2010 blev kåret til verdens bedste nyanlagte golfbane. Spil de tre 9 hullers sløjfer med hvert sit unikke særpræg

Stensballegaard Golf

  • 27 Huller
  • Prisgaranti
  • Golfpakke Fra 945 DKK
  • Greenfee Fra 275 DKK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Stensballegaard Golf

Hotel Juelsminde Strand
Hotel Juelsminde Strand
Hotel Juelsminde Strand
Hotel Juelsminde Strand
Hotel Juelsminde Strand
Hotel Juelsminde Strand
Hotel Juelsminde Strand
Hotel Juelsminde Strand
Hotel Juelsminde Strand
Hotel Juelsminde Strand
Hotel Juelsminde Strand
Hotel Juelsminde Strand
Hotel Juelsminde Strand
Hotel Juelsminde Strand

Golfophold

1 x overnatning
1 x morgenbuffet
1 x 3-retters middag
1 x greenfee*

Prisen er pr. person i delt mini-dobbeltværelse

01.02 - 31.0301.04 - 15.06
Fra 945 DKKFra 1.145 DKK
16.06 - 30.0901.10 - 31.12
Fra 1.345 DKKFra 945 DKK


Tillæg

200 DKK pr. nat for opgradering til større værelse
350 DKK pr. nat for opgradering til familieværelse
150 DKK pr. nat fredag og lørdag
300 DKK pr. nat for enkeltværelse
150 DKK for spil på Stensballegård GK
80 DKK for spil på Horsens GK
25 DKK for spil på Skanderborg GK

*Vælg mellem: Horsens GK, Stensballegård GK, Skanderborg GK, Juelsminde GK eller Hedensted GK

Se detaljer
Hotel Pejsegården
Hotel Pejsegården - Golfophold
Hotel Pejsegården - Golfophold
Hotel Pejsegården - Golfophold
Hotel Pejsegården - Golfophold
Hotel Pejsegården - Golfophold
Hotel Pejsegården - Golfophold
Hotel Pejsegården - Golfophold
Hotel Pejsegården - Golfophold
20 km fra Horsens

Golf Tour 2023 - Udflugtspakke 1

1 x overnatning
1 x morgenbuffet
1 x velkomstdrink
1 x 2-retters middag eller buffet efter køkkenchefens valg
1 x sandwich + vand til golfbanen
2 x greenfee (vælg mellem 28 golfbaner)
Inkl. bolde på driving range og baneguide

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Tillæg
60 DKK for opgradering til 3-retters middag
175 DKK for Pejseshow (Obligatorisk fredage og lørdage i september og oktober)
250 DKK for enkeltværelse pr. nat
250 DKK for ekstra greenfee

Se detaljer

Stensballegaard Golf

Stensballegaard Golf er beliggende ud til Horsens Fjord i den smukkeste natur, og den 27 hullers golfbane blev i 2010 kåret til verdens bedste nyanlagte golfbane af GolfINC. Golfbanen er nu med i The Rolex Worlds Top 1000 Golf Courses, så der venter dig en golfoplevelse på højt plan, som du allerede nu kan begynde at glæde dig til.

Stensballegaard Golf er designet af det kendte amerikanske arkitektfirma Von Hagge, Smelek & Baril, som har designet nogen af verdens absolut bedste golfbaner. Chefsarkitekten Rick Baril er yderst tilfreds med resultatet af golfbanen, og han fastslår at Stensballegaard Golf er noget helt specielt - en af Danmarks, om ikke en af Europas, bedste golfbaner.

Stensballegaard Golf byder på tre 9 hullers sløjfer, som kombineres, så der hver uge spilles en ny 18 hullers og 9 hullers golfbane. De 3 sløjfer har hver sit kendetegn; Elebæk ligger mod skoven, Brakør ligger ned til fjorden, mens Guldbjerg er kendt for sin fantastiske udsigt. Dette er med til at gøre det til en fabelagtig og meget varieret oplevelse at spille en runde golf på Stensballegaard Golf.

Golfbanen ligger i et stort, naturskønt område på ca. 134 ha, omgivet af skov og med udsigt til Horsens Fjord fra både klubhuset og næsten alle golfhuller. Hvert golfhul har sin egen unikke historie. For eksempel har det udfordrende hul 9 på Guldbjerg-banen panoramaudsigt over Horsens by og fjord og en højdeforskel på 52 meter mellem tee og green.

Til trods for at Stensballegaard er en forholdsvis ny golfbane, har der siden åbningen været afholdt flere store turneringer på golfbanen. Blandt andet har ECCO Tour og Challenge Tour været afholdt på golfbanen, hvilket blot bevidner om den utroligt høje standard, som golfbane holder. Et besøg på Stensballegaard Golf er et must for alle golfere. Her får du både en udfordrende golfoplevelse, men også en helt unik naturoplevelse, som du vil huske tilbage på lang tid efter dit besøg.

Stensballegaard Golf data om banen

Brakør/Elbæk
Par 72
4999 meter fra rød tee
5607 meter fra gul tee
6048 meter fra hvid tee

Elbæk/Guldbjerg
Par 72
4867 meter fra rød tee
5458 meter fra gul tee
5882 meter fra hvid tee

Guldbjerg/Brakør
Par 72
4992 meter fra rød tee
5547 meter fra gul tee
6010 meter fra hvid tee

Se baneguide Stensballegaard Golf her

Stensballegaard Golf faciliteter

  • 27 hullers golfbane
  • Driving range
  • Leje af buggy
  • Leje af trolley
  • Restaurant
  • Omklædning

Læs mereLæs mindre


Greenfee Stensballegaard Golf

18 huller
Fra 275 DKK

9 huller og Pay & Play
Fra 150 DKK

Buggy
300 DKK

Dine oplysninger

BOOK TEE TIME

Få tilbud til Stensballegaard Golf

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Stensballegaard Golf

Anmeldelser

9.0 (8 gæsteanmeldelser)

Udfordrende, men flot bane

af
Hvis du søger en udfordende, men fair bane at begå dig på, så er Stensballegaard Golfklub helt sikkert noget for dig. Banen byder både på kuperet og fladt terræn, og der er garanti for mange bunkere. Uanset får du altid en fantastisk oplevelse - OBS. øv dig på bunker-slag inden, det bliver du glad for.

par 3 banen

af
kedelig play /pay - når man tee`r ud med sin putter eller sandjern, så er det fordi man kun har det sjov man selv laver. Men det regnede ikke :)

Golf ved Horsens Fjord

af
Efter overnatning på hotel Opus i Horsens (golfophold), spillede vi fredag Stensballegaard golf på sløjferne Guldbjerg med den flotte udsigt over Horsens og Elbæk ned mod Horsens Fjord.
Teesteder og fairways var tørre og ikke ganske nyklippede med mange små hvide blomster og flere bunkers kunne tåle at blive revet, men greenkeeperne var ved at gøre banen weekendklar.
Vi spillede i næsten vindstille vejr, så kunne rimeligt styre boldene uden om den ret lange rough og lidt fugt fra oven ødelagde ikke oplevelsen.

Golf Weekend

af
Fin bane, god stand, dog lidt langsomme greens

Stensballegaard Golf

af
Stensballegaard står altid rigtig skarpt og her i efteråret er den en fornøjelse at spille da den, på trods af alt det vand der er kommet, ikke er våd. Kuglen triller jævnt, godt og ens på alle greens. Fairway har en god bredde og semirough er klippet så du altid kan slå videre.
Undgå at slå i rough! Skulle det lykkes dig at finde din bold, så vil dit næste slag stort set være umulig at slå mod green, men i stedet blive et slag ud på fairway igen.
På Stensballegaard spilles der til sommergreens hele året, på nær ved frost, så banen kan spilles hele vinterhalvåret.

Golf

af
Virkelig en flot bane
Lidt åben

Stensballegaard Golf

af
Club Manager Holger Westman udtaler:
”Vi er så heldige her på Stensballegaard, at vores bane er bygget op efter amerikanske forhold. Det vil sige, at vi under vores fairways har catchbassiner på alle hullerne, som leder regnvandet væk fra spilleoverfladen. Samtidig er vores greens bygget op, efter det såkaldte ”flush system”, hvor alle greens er bygget op af sand, og derfor kan tage utrolige mængder vand, for efter kort tid at være knastørre igen. Disse forhold gør, at vi kan spille på banen hele året, og således kan vi hjælpe de mange golfere hvis egen klub må lukke i det tidlige efterår”.

Besøg på Stensballegaard Golf

af
Ideen til at anlægge en golfbane ned til Horsens Fjord opstod i 2004 hvor ejerne af Stensballegaard Gods -Familien Ahlefeldt-Laurvig ansøgte om tilladelse til at etablere en golfbane. Der skulle dog gå nogle år før drømmen blev opfyldt. For først i 2009 slog man dørene op til en lækkerbisken af en linksagtig golfbane designet af det anerkendte amerikanske arkitektfirma Von Hagge, Smelek og Baril. Og sørme om ikke Stensballegaard i 2010 blev kåret som Verdens bedste nye golfbane. En stor hæder!
Stensballegaard har 3 x 9-huls sløjfer. Brakør, Elbæk og Guldbjerg.
Og der er afholdt både ECCO Tour og Challenge Tour turneringer på banen.

Ved indkørslen ned til parkeringspladsen ser man straks at der ikke er sparet på noget. Det flotte klubhus imponerer med sin størrelse og sine store hvide søjler. Vi bliver budt velkommen af Klub Manager Holger Westman som vi får en kort snak med, inden vi indtager træningsområdet med driving range , putting green og indspilsgreens. Som altsammen ligger dejligt centralt i forhold til de 3 sløjfer. Og uanset hvor man befinder sig på området - har man udsigt til skoven og Horsens Fjord. Virkelig flot!
Og efter opvarmning er det tid til at indtage selve banen.
Vi startede på Brakør og sluttede af med Guldbjerg.
Der skulle ikke gå lang tid før vi finder ud af der er drysset en hel del bunkers ud over banen med "løs" hånd. Banens huller byder iøvrigt på stor variation. Der er på de fleste huller forholdsvis brede fairways. De største udfordringer vil for de fleste golfere være de store og ondulerede greens. Hvoraf mange er godt beskyttede af bunkers. Men det er de fleste steder muligt at slå bolden ind tæt på hullet, men de ondulerede greens giver ikke mange lette putts og kan være svære at læse og derfor ret udfordrende.
Et par søer og diverse vandløb betyder at der er vand i spil på ca halvdelen af banens huller.
Roughen kan sine steder være svær at komme godt ud af. Så som på de fleste andre baner er det naturligvis at foretrække at ramme fairways.
Men banen fremstod i rigtig fin stand denne fredag i September 2020. En sand fornøjelse at spille!
Og vi var heldige med vejret denne dag. Solskin og stort set ingen vind. I en strid vind vil banen "bide godt fra sig".
Af signaturhul kommer man nok ikke uden om sidste hul på Guldbjerg - et par 5 hul. Her befinder tee stedet sig højt hævet over resten af banen med udsigt til resten af banen, Horsens og Fjorden. Mageløst!
Hele hullet spilles ned af bakke - afsluttende med et indspil over et vandløb til en onduleret green.
På Elbæk kan nævnes et fint "lille" par 3 hul - nemlig hul 3. Hvor man slår over en sø til en forholdsvis smal green med 3 bunkers i bagkanten.
Efter endt runde var det tid til at besøge restaurant Griffenfelds som er beliggende på 1 sal i klubhuset. Og få lidt at spise og drikke. Her er der mulighed for at hygge sig både i baren, loungen eller på den store terrasse med en fantastisk udsigt over golfbanen og Horsens Fjord.
Restauranten byder på mange forskellige ting til rimelige priser. Der er åben for både golfspillere, gæster og større selskaber.
Betjeningen er høflig og smilende. Her føler man sig oprigtig velkommen. Og maden var dejlig frisk og smagfuld.
Så jeg kan kun give Stensballegaard Golf mine bedste anbefalinger. En rigtig god og positiv oplevelse. Og kommer helt sikkert tilbage.
Vis flere

Kort

Stensballegaard Golf
Bygaden 70
8700 Horsens

+45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Stensballegaard Golf

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Jørgen Villy Jarsskov

Bedste jeg har gjort

Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

Ib Larsen

Stor tilfredshed

NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!