COOKIES OCH SEKRETESSPOLICY

Våra riktlinjer för behandling av personuppgifter

Vår integritetspolicy beskrivs nedan.

Om du har frågor, funderingar eller kommentarer, då är du alltid välkommen att kontakt oss.
Om du är registrerad som mottagare av vårt nyhetsbrev kan du alltid avregistrera dig, och det gör du längst ner i nyhetsbrevet eller genom att kontakta oss.

När du registrerar dig för nyhetsbrevet eller i allmänhet, då sparar vi bara ditt namn, telefonnummer och e-postadress och ingen ytterligare information.
Vi använder inte känsliga personuppgifter.

Dina personuppgifter sparas tills vi mottar besked om att dom ska tas bort.

Du kan när som helst informeras om vilken information vi kan ha om dig, och du alltid göra invändningar, i enlighet till personuppgiftslagen. Vi har gjort många förändringar i hänsyn för att skydda dina personuppgifter. Alla upplysningar ligger på en säker server som bara få personer har tillgång till. Vi ber om din personliga information när du begär eller bokar en resa vis oss. Vi registrerar ditt namn, e-postadress och telefonnummer i vårt kundkort, om det inte redan finns tillgängligt i vår databas. Detta görs för att skicka relevant information om din förfrågan, till exempel erbjudande och orderbekräftelse. Delar av upplysningarna kan ges vidare till våra samarbetspartners (t ex hotell och golfbanor). Upplysningarna lämnas aldrig ut till tredje parter. Data lagras på vår server, som är säkrad med nödvändiga antivirusprogram, brandväggar och liknande. Data är inte krypterad, och datautbyte är inte krypterad.

Log statistik

På webbplatsen, registrerar vi vilka sidor som besöks mest. Denna statistik används endast för att förbättra vår service till användare och för att se vilka sidor som är mest populära.

Cookies

En cookie är en textfil som finns på din dator. Det används bland annat för att kontrollera de saker vi visa vilka sidor. Det är för dig och vår skull att cookies används. Utan cookies, skulle du kunna uppleva att få samma information flera gånger, och utan användning av dessa kommer din upplevelse på vår webbplats att bli dålig. Om du vill radera cookies, gör du det i t ex i Internet Explorer 7.X under menyn "Funktioner"> "Internetinställningar" och sedan i sektionen allmänt. Vi kan inte hållas ansvariga för eventuella följder av att radera cookies (Du kan också ta bort koder för andra webbplatser och liknande som datorn har sparat för dig.) Genom att använda oss tillåter du oss att samla in information enligt ovan.

Kontakt angående personuppgifter

Om du vill ha tillgång till informationen som är registrerad om dig hos oss kan du kontakta oss via e-post på email till info@nordicgolfers.com. Om du har felaktiga uppgifter eller om du några andra invändningar, var vänligen att kontakta oss på samma e-post. Du har möjlighet att få en inblick i vilken information som registreras om dig och du kan göra invändningar i enlighet med reglerna i personuppgiftslagen.


KONTAKTA OSS

NordicGolfers.com
Kirsten Kimers Vej 20
2300 Köbenhamn S
Danmark

Telefontid:
Måndag - Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 16:00
Tlf: +45 2441 2240

E-post:
info@nordicgolfers.com