Viktor Hovland - Året sportspræstation 2020 Norge

Viktor Hovland - Årets sportspræstation i Norge 2020

I det sportsglade Norge forstår sportsverden at hylde golfpræstationer - Viktor Hovland vandt "Årets sportsprestasjon 2020 blant menn"

Hvor er det skønt at se Viktor Hovland og golfsporten bliver hædret med "Årets sportsprestasjon blandt mænd" i Norge.

Hele Norge er kommet på fornavn med Viktor og med bla to sejre på PGA i 2020, har Viktor fået det helt store gennembrud på den internationale scene.

I modsætning til i Danmark, hvor samtlige golfpræstationer (Bemærk at specielt Emily Kristine Pedersen´s tre sejre + meget meget mere ikke blev anerkendt af sportsverden) blev forbigået, har Norge valgt at hylde Viktor Hovland.

Golfsporten i Norge er fortiden i stor fremdrift og er ved at få status som en anerkendt sport i den norske befolkning, på samme vilkår som andre populære sportsgrene.

I det sportsglade Norge var der ellers nok kandidater at vælge mellem og med store præstationer fra bla fodboldspilleren Erling Braut Haaland, Johannes Thingnes Bø, skiskydning, Magnus Carlsen, skak, Hopplandslaget (VM-laget, skifhop), Jakob Ingebrigtsen, atletik, Aleksander Aamodt Kilde, alpint, Johannes Høsflot Klæbo, langrend mf var kampen hård.

Stort tillykke fra NordicGolfers.com til Viktor og til Norsk golf.

Ønsker du at spille golf i Norge?

Se liste med norske golfbaner, hoteller og resorts