Til sommer får Sverige et nyt golfhotel

Trelleborgs Golfklubb åbner til sommer et hotel på banen med plads til 20 personer

Denne sommer får Sverige et nyt golfhotel.

Trelleborgs Golfklubb åbner et hotel med udsigt over havet, Skånesletten og golfbanen til sommersæsonen. Hotellet ligger i en gammel gård, Stavstensgården, og er blevet ombygget og omdøbt til Hotell Stavstensgården.

- Dette er en utrolig mulighed for at udvikle forretningen og gøre det, der tidligere kun var en golfbane, til en destination, hvor vi kan tilbyde en golfoplevelse, der inkluderer indkvartering og god mad i en hjemlig atmosfære. Vores ambition er, at hotellet skal opleves som "bedre end hjemme" - men stadig lidt som hjemme, siger Håkan Johansson, der er klubchef for Trelleborgs GK.

Hotell Stavstensgården drives af golfklubben og vil i første fase tilbyde 20 senge. På lang sigt vil en tilstødende bygning også være indrettet med et familieværelse og flere dobbeltværelser. Når alt er klar, vil hotellet have 28 senge. Morgenmad og andre måltider serveres i golfklubbens restaurant Bistro Links by Dannegården, blot et stenkast fra havet.

- Via denne investering ønsker vi at styrke klubbens økonomiske grundlag, så vi kan sikre fremtiden for vores forretning. Det giver os mulighed og styrke til at investere yderligere i klubben samt investere og udvikle kursus- og træningsområdet. Vores ambition er at tiltrække gæster fra hele landet og også fra vores nabolande, når grænserne åbnes igen, siger Per-Olof Jönsson, der er formand for Trelleborgs GK.
Hotell Stavstensgården tilbydes golfpakker med morgenmad, middag, greenfee og indkvartering. I forbindelse med Stavstensgården forbereder golfklubben også pladser til ti autocampere / campingvogne.

Booking, betaling, check-in, værelsesnøgle og kommunikation, alt dette håndteres online, men med en velkendt og hjemlig følelse på hotellet og i restauranten. I løbet af foråret vil klubben udvide sit personale med en person, der skal drive hotellet.

Læs mere om Trelleborgs Golfklubb