San Roque Golf Club

San Roque New Course - Et paradis for golfere

Vi har for nylig spillet den fantastiske San Roque New Course...

Vi har for nylig besøg San Roque Golf Club, hvor vi spillede den fantastiske New Course. Selvom Old Course er den mest kendte bane på San Roque, er New Course bestemt køreturen værd, da den også hører til blandt den allerbedste golfbaner på Costa del Sol.

Det var som altid en fornøjelse at spille New Course, der altid står i perfekt stand med hurtige greens, der tog godt imod. Vi valgte at gå banen, og det kan sagtens lade sig gøre, selvom den er lidt kuperet.

New Course opfylder alle betingelser for, at blive en del af eliten i europæisk golf, med den høje tekniske kvalitet, det smukke design og dens fejlfrie detaljer. Golfbanen er let kuperet, med mange vandhazarder og har linkskarakter. Det er bestemt en golfbane, som ligger langt over standarden i Spanien og Europa, og som giver dig udfordringer og en helt exceptionel golfoplevelse.

San Roque Golf Clubs New Course var i 2006 værtsbane for Spanish Open på Europatouren. En super spændende golfbane med smalle fairways, der dog er designet nogle steder med tilgivende bakker, som gør at dårlige slag ikke straffes alt for hårdt. Lækre greens og et design i verdensklasse af Perry Dye. Det er bestemt ikke sidste gang, vi kommer forbi og spiller her!

Læs mere om San Roque Golf Club


Der sker i øjeblikket en masse på San Roque Golf Club, hvor Old Course er ved at blive renoveret og derfor holder lukket frem til november 2020. Selvom Old Course er lukket, skal du ikke snyde dig selv for at besøge San Roque Golf Club, hvor New Course holder utrolig høj kvalitet og varmt kan anbefales for alle der spiller golf på Costa del Sol.

New Course er en klassebane, som du, når først du har spillet den én gang, får lyst til at komme tilbage til igen og igen.

Få tilbud fra San Roque GC