Nye ejere på Bandholm Badehotel

Der er kommet helt nye kræfter til det vidunderlige Bandholm Badehotel på Lollands nordkyst

Der er kommet helt nye kræfter til det vidunderlige Bandholm Badehotel på Lollands nordkyst, og dermed starter et nyt kapitel i hotellets mere end 300-årige historie.

De nye ejere udtaler: "Vi tror på, at Bandholm Badehotel skal være værd at rejse efter, om end du ankommer fra Kettinge, Kiel eller København. Og vi ønsker at forstærke og forfine hele Bandholm-oplevelsen. Den skal føles lige så overraskende, som de omgivelser hotellet ligger i. Fra øjeblikket vi byder dig velkommen, til måden vi sender dig godt på farten igen."

"Vi vil vise alle vores besøgende, at Lolland har så meget at byde på. Udover at være et håndklædekast fra Smålandshavet og områdets idyllisk natur, får du også en unik indgang til øen, når du besøger Bandholm Badehotel."

"Med vores omfattende viden om øens bedste steder og vores stærke samarbejde med folk og venues over hele Lolland, kan vi give dig anbefalinger og oplevelser som ingen andre. Og så gør vi en dyd ud af at bringe det bedste fra øen ind på hotellet. Alt fra lokalproduceret vin i verdensklasse, til råvarer der bl.a. bruges af Michelin-restauranter landet over samt lokal kunst og kultur."

"Vi håber, du vil forelske dig lige så meget i øen, som vi allesammen er."

Læs mere om Bandholm Badehotel